Karolinska Institutet, Institutionen för komparativ medicin

Beskrivning

Vill du arbeta i en organisation som på ett avgörande sätt bidrar till att förbättra människors hälsa? Komparativ Medicin är Karolinska institutets centrala organisation med uppdrag att ta hand om dagens och utveckla framtidens försöksdjursverksamhet. Vår målsättning är att med specialistkompetens stödja Karolinska Institutets forskning och utbildning. Ett etiskt förhållningssätt och att värna om en god miljö för både djur och människor är ledord i vår verksamhet. Vid Komparativ Medicin arbetar veterinärer, djurtekniker, biomedicinska analytiker, lärare och teknisk- administrativ personal fördelat på fyra av Europas modernaste djuranläggningar. Vår verksamhet är förlagd till Campus Solna.

Hos oss möter du kollegor och studenter från hela världen med ett gemensamt mål, att bedriva och delta i medicinsk forskning av toppkvalitet. I dagsläget är vi drygt 130 personer som arbetar inom KM, men verksamheten är under expansion och utveckling för att stärka Karolinska Institutets position som ett internationellt ledande medicinskt universitet.

Vi växer och söker nu 2 djurtekniker till våra djuranläggningar.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av normalt förekommande uppgifter på en djuravdelning såsom daglig skötsel av mus och råtta, burbyte, biopsitagning, städning, avel samt märkning. Du har daglig kontakt med forskare via dokumentation och teknisk assistering vid försök. Du ska till viss mån utbilda övriga djurtekniker i procedurer. En del tunga lyft ingår i arbetet.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad djurtekniker. Beroende på vilken djuranläggning tjänsten är placerad vid kan B-körkort vara ett krav. Meriterande är kunskaper i avelsarbete, injektionstekniken i.v., blodprovstekniker och gavage. Meriterande är även erfarenhet av tick@lab och handledning i Laboratory Animal Science for Researchers.

Du innehar goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift och goda datorkunskaper. Det kan bli aktuellt med arbetsprov för att kunna visa dina praktiska färdigheter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan!Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-3184/2019
Kontakt
  • Emelie From, emelie.from@ki.se
  • Jenny Werner, jenny.werner@ki.se
Facklig företrädare
  • Gunnel Brolin, OFR, 08-524 810 63
  • Arif Kisana, SACO, arif.kisana@ki.se
  • Carina Hörnsten, SEKO, carina.hornsten@ki.se
Publicerat 2019-05-27
Sista ansökningsdag 2019-06-19

Tilbake til ledige stillinger