Karolinska Institutet, Institutionen för klinisk neurovetenskap

Institutionen för klinisk neurovetenskap (CNS) är en av Karolinska Institutets största institutioner. Institutionen är indelad i fem avdelningar som bedriver forskning och utbildning om hjärnans funktion - från molekylärnivå till samhällsnivå. Institutionen har omkring 450 anställda och drygt 230 registrerade doktorander. Omsättningen är cirka 450 miljoner kronor per år.

Arbetet på institutionen är i hög grad integrerat med de kliniska verksamheterna vid Region Stockholm, Karolinska Universitetssjukhuset samt S:t Eriks ögonsjukhus. Ett nära samarbete finns även med andra forskargrupper vid Karolinska Institutet samt med andra universitet.
Mer information hittar du på vår hemsida: ki.se/cns

Avdelning
Den centrala administrationen på institutionen för klinisk neurovetenskap (CNS) utgör det administrativa stödet till institutionens forskargrupper och utbildningsprogram. Här arbetar ca 20 personer bestående av administrativ chef, personalenhet, ekonomienhet, registratur, arkiv, IT-stöd samt utbildning- och forskarutbildningsstöd.

Utbildningskansliet vid CNS består av grundutbildningsansvarig (GUA), programhandläggare, utbildningskoordinator och studievägledare. Institutionen har huvudansvaret för psykolog-, psykoterapeut- och optikerprogrammet samt magisterprogrammet i klinisk optometri. Beslutande organ för dessa utbildningar är vår utbildningsnämnd. Varje program har därutöver ett beredande programråd.

Arbetsuppgifter
Som programhandläggare arbetar du med administration, planering och handläggning av institutionens utbildningsprogram på grund och avancerad nivå. Det innefattar planering av kurs- och utbildningsplaner, handläggning av beslut kopplade till institutionens utbildningar och budgetarbete inklusive ekonomisk uppföljning. Du är därmed ett administrativt stöd till våra programdirektorer, utbildningsadministratörer och grundutbildningsansvarig. I detta arbete ingår att vara sammankallande till utbildningsnämnden och ev programråden samt föra och följa upp protokoll från dessa möten. Du kommer även att hantera tillgodoräknanden, vara ansvarig för uppdateringen av våra övergripande programwebsidor, samt koordinera arbetet med institutionens återrapportering vad avser utbildning.

Arbetet förutsätter även samverkan med enheter inom Universitetsförvaltningen och Kommittén för utbildning samt med övriga institutioner på KI som vi samarbetar med. Vidare krävs en kontinuerlig uppdatering av gällande regelverk kring högskoleutbildning. Därutöver kan andra arbetsuppgifter förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleutbildning och erfarenhet av att arbeta inom utbildning på universitet eller högskola. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både engelska och svenska är ett krav. Erfarenhet av Selma, Ladok, Agresso och webbredigering är meriterande.

Som person är du noggrann och ordningsam. Du är van att följa regler och riktlinjer samt att guida andra efter regler och lagrum. Arbetet innebär en kombination av omväxlande och rutinmässiga uppgifter och ställer stora krav på självständighet och initiativförmåga.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-7262/2018
Kontakt
  • Anders Ihrfors, Personalhandläggare, 08-524 832 87, anders.ihrfors@ki.se
  • Rune Brautaset, Grundutbildningsansvarig, rune.brautaset@ki.se
Facklig företrädare
  • Arsalan Amir, SACO, 08 - 517 733 37, arsalan.amir@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80, henry.wolling@ki.se
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124 127
Publicerat 2018-12-18
Sista ansökningsdag 2019-01-17

Tillbaka till lediga jobb