Karolinska Institutet

Institutionen för klinisk neurovetenskap (CNS) är en av Karolinska Institutets största institutioner. Institutionen är indelad i fem avdelningar som bedriver forskning och utbildning om hjärnans funktion - från molekylärnivå till samhällsnivå. Institutionen har omkring 450 anställda och drygt 230 registrerade doktorander. Omsättningen är cirka 450 miljoner kronor per år.

Arbetet på institutionen är i hög grad integrerat med de kliniska verksamheterna vid Region Stockholm, Karolinska Universitetssjukhuset samt S:t Eriks ögonsjukhus. Ett nära samarbete finns även med andra forskargrupper vid Karolinska Institutet samt med andra universitet.
Mer information hittar du på vår hemsida: ki.se/cns

Avdelning
Avdelningen för psykologi bedriver forskning och utbildning i skärningspunkten mellan psykologi och biomedicin vid Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset. För närvarande arbetar
tolv forskargrupper vid avdelningen. Avdelningen svarar för huvuddelen av de kurser som ges på Karolinska Institutets psykologprogram, och vi ansvarar även för en del andra kurser vid Karolinska Institutet både inom grundutbildning och forskarutbildning.

Vi söker nu en forskningsassistent till Petter Gustavssons forskargrupp (https://ki.se/cns/petter-gustavssons-forskargrupp).

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i ett forskningsprojekt om arbetstider som innebär korta vilotider inom vården och dess effekter på sömn, hälsa och kognition. Arbetsuppgifterna kommer att bestå av att rekrytering och kontakt med försökspersoner, datainsamling (innebär en del resande), bearbeta och analysera data, dokumentation, ansvar för labbutrustning och bidra till rapportskrivande.

Kvalifikationer
Sökande ska ha en mastersexamen eller motsvarande inom folkhälsovetenskap, psykologi eller motsvarande samt dokumenterad erfarenhet av statistiska analyser i SPSS (eller motsvarande) och forskningsmetodik. Meriterande är erfarenhet av datainsamling i fält och databearbetning. Särskilt meriterande är erfarenhet av metoder för mätning av arbetstider och sömn samt erfarenhet av att arbeta med/inom hälso- och sjukvården. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Sökande ska visa på en hög grad av noggrannhet och självständighet. Arbetet innebär nära samarbete med andra, varför god samarbetsförmåga är nödvändigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-2809/2018
Kontakt
  • Elin Johansson, personalansvarig,, 08-524 830 44
  • Anna Dahlgren, projektledare,, anna.dahlgren@ki.se

Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Arsalan Amir, SACO, 08 - 517 733 37, arsalan.amir@ki.se
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124 127
Publicerat 2018-05-18
Sista ansökningsdag 2018-05-31

Tillbaka till lediga jobb