Karolinska Institutet, Institutionen för komparativ medicin

Karolinska Institutet värderar den experimentella forskningen högt och en spännande framtid väntar vår försöksdjursorganisation. De närmaste åren planeras en modernisering av både arbetsorganisation och djuranläggningar, initiativ som tillsammans skall stärka Karolinska Institutets position som ett internationellt ledande medicinskt universitet.

Wallenbergs djurhus är ett av flera djurhus som ligger under Instutionen Komparativ Medicin. Djurhuset blev inflyttningsklart våren 2012 och har plats för ca 16 000 burar. djurhuset finns 4 olika barriärer baserade på djurens hälsostatus och ca 19 djurtekniker. Vi är installerade i moderna lokaler med modern teknisk utrustning ex. luftduschar, autoklaver och kemslussar. 

Wallenbergs djurhus söker nu 1-3 vikarierande djurtekniker till våra olika barriärer.

Arbetsuppgifter
Arbetet avser byte av burar modell IVC green-line, Isocage i glovebox, avelsarbete, biopsitagning, journalföring samt assistans till forskarna i deras försök. Vi har separat diskenhet som tar hand om all disk och tvätt.

Kvalifikationer
Den person vi söker bör vara utbildad djurtekniker

God datorvana och goda kunskaper i engelska i tal- och skrift krävs. Dokumentation och kontakt med forskarna sker delvis via e-post. Arbetet består av en del tunga lyft. Som person ska du vara ansvarsfull, noggrann och flexibel samt kunna arbeta både i grupp och självständigt. Det är meriterande att ha artspecifik utbildning med inriktning mot möss. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Anställningsform Prosjekt lenger enn 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Solna Campus
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-6171/2017
Kontakt
  • Kajsa Nokasson, chefstekniker, kajsa.noaksson@ki.se
Facklig företrädare
  • Gunnel Brolin, OFR, 08-524 810 63, gunnel.brolin@ki.se
  • Arif Kisana, SACO, arif.kisana@ki.se
  • Susanne Johansson, SEKO, susanne.johansson.1@ki.se
Publicerat 2017-12-27
Sista ansökningsdag 2018-01-16

Tilbake til ledige stillinger