Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Du kommer att ingå i en forskargrupp med mångårig erfarenhet av utvärdering av förebyggande insatser och behandlingsforskning inom flera områden gällande barn, ungdomar och föräldrar.

Din roll

Du kommer att delta i forskningsprojekt som syftar till att utvärdera en stegvis vårdmodell med föräldraskapsstöd och insatser för barn och unga som har lätt för att bli arga och hamna i konflikter med andra. Projektet är ett samarbete mellan forskargruppen på Karolinska Institutet och kliniska mottagningar. Du kommer både att samarbeta med oss i projektgruppen och ha eget ansvar för olika arbetsuppgifter som handlar om samordningen av projektet med rekrytering av deltagare, förberedelse för och genomförande av datainsamling, föräldrastödjande insatser, datahantering och att bidra i kvalitativa analyser efter att datainsamlingen är genomförd, samt sammanställningar och rapportering. Du kommer att ha en viktig roll i kontaktskapande, samordning och återkommande kommunikation med deltagande enheter och specifika deltagare i projektet samt till viss del besöka enheter för datainsamling.

Vem är du?

Du behöver vara legitimerad psykolog för att vara behörig för anställningen. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska i tal och skrift. Det är meriterande att ha arbetat som forskningsassistent eller forskningssamordnare inom interventionsforskningsprojekt (t.ex. rekrytering, datainsamling, deltagit i kvalitativ analys och rapportering), ha utbildning i kognitiv beteendeterapi samt erfarenhet av arbete inom föräldraskapsstödområdet och av arbete med barn med ilska och aggressivt beteende, liksom av internetbaserade insatser.  

Du behöver ha en hög grad av noggrannhet och med vana att arbeta utifrån egen eller befintlig struktur, samt även ha en god vana av att kommunicera med människor inom olika verksamheter. Du kommer att ingå i en projektgrupp med nära samarbete kring arbetsuppgifter, men samtidigt med höga krav på eget ansvar för specifika uppgifter. Därför krävs god samarbetsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. 

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap
Läs mer om forskargruppen du kommer att ingå i

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 25 juni 2024. 

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2415/2024
Kontakt
  • Pia Enebrink, forskargruppsledare, pia.enebrink@ki.se
  • Lisa Rister Walker, HR-partner, 08-52483287,lisa.rister@ki.se
Facklig företrädare
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
  • Arsalan Amir, SACO, 070-4831165
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb