Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Vi söker dig som vill arbeta i en spännande och utvecklande universitetsmiljö där du bidrar till forskning och utbildning i toppklass genom att stötta verksamheten på ett kvalitativt och  serviceinriktat sätt. Vi ser gärna att du är student inom HR-området och vill arbeta deltid tillsammans med oss! 

Din roll

I rollen som HR-administratör vid NVS kommer du att tillhöra HR-teamet och ansvara för administrativa uppgifter kopplat till personalfrågor och samarbeta tätt med institutionens HR-partners och HR-chef.

Rollen innebär bland annat:

  • Bevakning och stöd i frågor kring semester, ledigheter och sjukskrivningar
  • Utfärda intyg vid behov.
  • Stöd till HR-chef och HR-partners i olika HR-processer, ex: rekryteringsadministration, avtalsfrågor, systemkunnighet.
  • HR-support till anställda 
  • Administration och registrering av: anställningsavtal, förlängningar av avtal, varsel, administration av listor, uppdragstillägg, arkivering och diarieföring, behörigheter etc.

Tjänsten är ett 6 månaders vikariat på deltid. Den är placerad vid institutionens centrala ledningsadministration, belägen på Flemingsberg Campusområde.

Vem är du?

Vi söker dig som har en pågående eller avslutad eftergymnasial utbildning inom HR-området och administrativ arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som relevant. 
Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Vidare behöver du ha goda kunskaper i Officepaketet. Det är meriterande om du sedan tidigare har erfarenhet av personaladministration inom statlig sektor. Det är särskilt meriterande om du har erfarenhet av personaladministration från universitet/högskola. Vidare är det meriterande att du har arbetat i lönesystemet Primula och rekryteringssystemet Varbi.

Som person ska du vara administrativt lagd och självständigt kunna planera och driva ditt arbete. Du är strukturerad och noggrann, tycker om ordning och reda och är serviceinriktad. För arbetet krävs att du är prestigelös, har stark integritet, tycker om att samarbeta och har en positiv inställning. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

 Tio skäl att välja Karolinska Institutet

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt HR-team!

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 26 juni 2024 .

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20 %
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2314/2024
Kontakt
  • Maria Staiger, HR-ansvarig, maria.staiger@ki.se,0733709926
Facklig företrädare
  • Carina Eklund, OFR, 08-58582665
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Taher Darreh-Shori, SACO, taher.darreh-shori@ki.se
Publicerat 2024-06-14
Sista ansökningsdag 2024-06-26

Tillbaka till lediga jobb