Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet

Institutionen för neurovetenskap omfattar flera forskargrupper som arbetar med olika aspekter av nervsystemets funktion, både under normala förhållanden och vid olika sjukdomstillstånd. Forskningsprojekt omfattar ett brett spektrum av studier på molekylära och cellulära nivåer, nätverk av neuroner och organisationen av nervsystemet som helhet. El Manira-labbet studerar de neurala kretsarna som ligger bakom sensorimotoriska funktioner.

Din roll

El-Manira labbet söker en assistent för en timanställning under en period om två månader. Arbetsuppgifterna kommer vara av enklare slag för att assistera gruppens ordinarie biomedicinska analytiker vid behov under sommaren.

Vem är du?

Vi söker en person som är flexibel och kan arbeta på timmar när behov uppstår. Den optimala kandidaten ska ha en nyfikenhet och ett intresse för neurovetenskap, ha lätt att ta till sig instruktioner samt ha en god samarbetsförmåga. Kandidaten bör ha erfarenhet av datorprogrammering.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.

Placering: Solna

El-Manira group

Tio skäl att välja Karolinska Institutet

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 13 juni.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet.

Timanställning under 2 månader.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad tim./v.
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2277/2024
Kontakt
  • Abdel El Manira, 08-52486911
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Magnus Anå, OFR, 08-52486437,magnus.ana@ki.se
  • Björn Meister, SACO, bjorn.meister@ki.se
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-13

Tillbaka till lediga jobb