Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

I vår verksamhet finner du en unik möjlighet att arbeta med en av de världsledande forskargrupperna inom utvecklingen av nya spårämnen för positronemissionstomografi (PET). Varrones forskargrupp bedriver forskning som stödjer utveckling av nya läkemedel samt utvecklar nya biomarkörer för neuropsykiatriska sjukdomar. Den kliniska forskningen och utbildningen genomförs i samarbete med Region Stockholm, andra forskargrupper från Karolinska Institutet och andra universitet samt industripartners runt om i världen.

Din roll

PET är en icke-invasiv molekylär bildteknik som används alltmer inom biomedicinsk forskning, medicinsk diagnostik och läkemedelsutveckling. PET- forskning öppnar upp för möjligheter att undersöka helt nya aspekter av människans fysiologi och olika sjukdomstillstånd och kan optimera behandlingar med båda nya och etablerade läkemedel.

Som projektsamordnare kommer du arbeta tätt med forskargruppsledare Andrea Varrone samt enhetschefer inom Avdelningen för Imaging core-faciliteter. Du kommer koordinera akademiska projekt och projekt som forskargrupperna bedriver i samarbete med industripartners. Vi står inför en generationsväxling och som projektsamordnare kommer du att spela en vital roll i både den nuvarande och den kommande organisationen.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Skriva och sammanställa workorders
  • Budgetarbete för alla prekliniska och kliniska studier i samarbete med forskargruppsledare, enhetschefer samt ekonomiavdelningen på institutionen
  • Intern och extern kontakt med delaktiga parter
  • Fakturahantering av externa leverantörsfakturor i Agresso
  • Registrering och intern fakturering av studierna i iLab

Arbetet innebär också övrig förekommande samordning och administration inom projekten.

Vem är du?

Vi söker en skicklig och motiverad projektsamordnare med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Tidigare arbete med hantering av budget och kontrakt, samt erfarenhet av fakturering och ekonomisystem (t.ex. iLab och Agresso) är starkt meriterande. Vi söker dig som är noggrann, flexibel och duktig på att hantera flera projekt parallellt. Du behöver trivas med en koordinerande och administrativ roll. Ditt arbete kommer att genomföras i en miljö i nära samarbete med specialister från flera olika områden och organisationer och din förmåga att samarbeta och kommunicera är därför av stor betydelse. Då arbetsgruppen och samarbetspartners är från flera delar av världen ställer vi krav på goda kunskaper i både engelska och svenska i tal och skrift. Vi kommer att göra en sammanvägd bedömning över meriter och lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.

Placering: Solna

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap
Tio skäl att välja Karolinska Institutet

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 21e april 2024.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1481/2024
Kontakt
  • Camilla Ingelborn, HR-partner, 08-52483045,camilla.ingelborn@ki.se
  • Andrea Varrone, Forskargruppsledare, 08-51775043,andrea.varrone@ki.se
Facklig företrädare
  • Arsalan Amir, SACO, 070-4831165
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
Publicerat 2024-04-05
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb