Vill du vara med och utveckla utbildning av högsta kvalitet?

Kompetenscentrum för psykoterapi (KCP) är en del av Centrum för psykiatriforskning (CPF) vilket är en samverkansorganisation mellan Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) och Institutionen för klinisk neurovetenskap, Karolinska Institutet. CPF har i uppgift att driva och utveckla forskning, undervisning och utveckling inom klinisk psykiatri i Stockholms län. CPF har ca 300 medarbetare fördelat på SLSO och KI. 

KCP är en enhet för utbildning, kvalitetssäkring och forskning i psykoterapi. Vi sitter i lokaler på Norra Stationsgatan (Torsplan) och är ca 45 medarbetare. Vi söker nu en administratör för en visstidsanställning på 1 år. Goda möjligheter finns för tillsvidareanställning efter den här anställningsperioden. Hos oss har du en unik möjlighet att bidra till administration i en engagerande och dynamisk miljö.

Din roll

I den här rollen som administratör hos oss kommer du att arbeta med administration kopplat till Region Stockholms praktiska tjänstgöring för psykologer (PTP). Du kommer att arbeta nära vår studierektor för PTP-programmet och bland annat ha ansvar för följande arbetsuppgifter: registrera och administrera deltagare på programmen, koordinera bokningar och scheman, hantera kurser på lärplattform, göra utskick, sammanställa utvärderingar samt delta i utvecklingsarbete. 

Utöver ovan nämnda arbetsuppgifter kommer du även att ge administrativt stöd till utbildningar inom Kompetenscentrum för psykoterapi. Det kan till exempel handla om hantering av studentplattform kopplat till studenternas VFU-placeringar, teknisk support till föreläsare och handledare och andra förekommande administrativa arbetsuppgifter inom verksamheten.

På KCP kommer du att arbeta i en grupp tillsammans med 5 st andra (väldigt trevliga!) administratörer.  

Vem är du?

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha en godkänd gymnasieexamen. Du ska ha tidigare arbetslivserfarenhet inom administration. Du ska även behärska svenska språket muntligt och skriftligt väl. Vi söker dig som är utåtriktad, noggrann och effektiv. Du behöver med gott omdöme kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Vi tror att du har ett tekniskt kunnande och är nyfiken och lättlärd när det gäller nya system. Har du ett intresse för psykologi är det ett plus.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och då särskilt förmågan att smidigt hålla i många kontakter, vara initiativtagande och ha god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att sökanden är väldigt strukturerad och har god problemlösningsförmåga.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Norrtull, Stockholm

Läs mer om Centrum för psykiatriforskning här
Läs mer om Kompetenscentrum för psykoterapi här

 

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 19e juni 2023.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2233/2023
Kontakt
  • Camilla Ingelborn, HR-partner, 08-52483045,camilla.ingelborn@ki.se
  • Joanna Bruzelius, Administrativ samordnare, joanna.bruzelius@ki.se
Facklig företrädare
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-19

Tillbaka till lediga jobb