Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Vid Institutionen för medicin Solna behöver Avdelningen för Infektionssjukdomar organisera biobanker för forskning. Forskningen vid avdelningen innefattar både experimentella och kliniska studier. Vi söker nu en forskningsassistent som under en begränsad tid kan bidra i arbetet med våra biobanker. 

Din roll

Anställningen omfattar ansvar för omhändertagande av studieprover inklusive sortering, märkning samt införande i databas.

Vem är du?

Du ska ha gymnasiekompetens med erfarenhet av laborativt arbete i forskningsmiljö. Vi ser gärna att du tidigare har arbetet med kliniska prover. Noggrannhet är ett krav. Vidare förväntas du kunna arbeta självständigt, kunna sammanställa inventarielistor samt fungera bra i grupp.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: 

Tjänsten är placerad inom Institutionen för medicin, Solna. Institutionen består av tolv avdelningar och varje avdelning består av flertalet forskargrupper. Den aktuella tjänsten är placerad inom forskargrupp Anna Färnerts forskargrupp som hör till Avdelningen för infektionssjukdomar och är placerad på BioClinicum på Nya Karolinska sjukhuset

Ansökan

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 
Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tijdelijk dienstverband 3-6 maanden
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-5125/2019
Kontakt
  • Anna Färnert, 08-517 752 85
Facklig företrädare
  • Niklas Andersson, OFR, niklas.andersson@ki.se
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 46 70-173 85 75
Publicerat 2019-10-14
Sista ansökningsdag 2019-10-24

Terug naar vacatures