Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Vi söker en internationell koordinator till Internationella kansliet som är en av tre enheter på Avdelningen för styrelsestöd och externa relationer. På internationella kansliet arbetar ett drygt 10-tal personer. Här handläggs och samordnas internationella frågor inom utbildning på grundnivå och avancerad nivå, forskarutbildning och forskning.

Din roll

Du kommer att tillsammans med övriga medarbetare vara ett stöd för ledningen och våra ledningsfunktioner och utgöra en expertfunktion i internationaliseringsfrågor vid KI. I tjänsten ingår att bevaka, driva och utveckla frågor som rör internationalisering framförallt inom forskning och forskarutbildning och att ansvara för vissa samarbetsprogram. Arbetet innehåller även konsultativt stöd till KI:s institutioner, samverkan med och stöd till några av KI:s akademiska koordinatorer, avtalshantering, intern samordning av ärenden med internationell koppling, kontakter med utländska lärosäten och organisationer, muntliga presentationer på både svenska och engelska och löpande administration. Utredningsarbete och arbete i projekt förekommer också. Vissa resor ingår i arbetet.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant akademisk examen och mycket god förmåga och intresse av att uttrycka dig i tal och skrift på både svenska och engelska. Egen internationell erfarenhet och tidigare arbete med internationaliseringsfrågor inom högskolesektor är meriterande liksom erfarenhet av avtalshantering. Du får också gärna ha kännedom om regelverk kring forskarutbildning, vana från utredningsarbete och projektarbete samt kunskaper i ytterligare språk.  

Arbetet ställer stora krav på självständighet, analytisk förmåga och flexibilitet. Du ska vara strukturerad i ditt sätt att arbeta, ha lätt för att samarbeta, vara serviceinriktad och ha ansvarskänsla.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Din karriär fortsätter här

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 1 november 2019.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.


Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-5085/2019
Kontakt
  • Anna-Lena Paulsson, enhetschef, 08-524 865 11, Anna-Lena.Paulsson@ki.se
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
  • Saco-föreningen vid universitetsförvaltningen, SACO@uf.ki.se
  • Magnus Anå, OFR, 08-524 864 37, magnus.ana@ki.se
Publicerat 2019-10-11
Sista ansökningsdag 2019-11-01

Terug naar vacatures