Karolinska Institutet, Institutionen NVS

Vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) bedrivs världsledande forskning inom åldrande, demens, epidemiologi och vårdvetenskap. Forskningen sträcker sig från grundforskning på molekyl- och cellnivå till kliniska studier och forskning på samhällsnivå. Vid NVS genomför cirka en tredjedel av KI:s studenter sin utbildning på grund- och avancerad nivå. Institutionen med cirka 450 anställda och en omsättning på 490 miljoner år 2018, består av sju sektioner och finns på Campus Flemingsberg och Campus Solna.

Avdelning
Sektionen för arbetsterapi har idag ca 30 lärare/forskare/adjungerade medarbetare och 16 doktorander samt ett stort internationellt kontaktnät. Vid sektionen bedrivs utbildning, forskning och forskarutbildning i arbetsterapi. Forskningen och forskarutbildningen är nationellt och internationellt ledande inom området arbetsterapi. För att understödja medarbetares hälsa ges möjlighet till friskvårdsbidrag. Institutionen erbjuder såväl gym som bokningsbara fysiska- och meditativa pass. Sektionen för arbetsterapi har återkommande sektions-aktiviteter för att understödja kunskapsutveckling och psykosocial trivsel. Vi söker nu dig som är en skicklig lärare med intresse för undervisning och forskning i ett internationellt perspektiv för ett deltidsvikariat på ett år.

Arbetsuppgifter
I anställningen ingår främst undervisning inom ramen för arbetsterapeutprogrammet samt undervisning på avancerad nivå inom både medicinsk vetenskap och arbetsterapi. Du förväntas också delta i forskning, medverka i pedagogiskt utvecklingsarbete samt utföra administrativa uppgifter. Som lärare/forskare på sektionen har du möjlighet att utveckla och genomföra kurser inom ramen för grund- och magisterutbildning samt bli en del av en kreativ och ambitiös lärar- och forskargrupp.

Kvalifikationer
För behörighet krävs dokumenterad pedagogisk skicklighet (lägst motsvarande formell utbildning inom grundläggande högskolepedagogik), samt doktorsexamen och erfarenhet inom arbetsterapi. Vi ser gärna att du har fördjupad kompetens inom arbetsterapi och aktivitetsvetenskap samt intresse för att bedriva forskning. Vi ser gärna sökanden som har erfarenhet av internationaliseringsarbete då sektionen har ett stort internationellt utbyte som bygger på mobilitet hos både lärare och studenter. En bredd i pedagogisk erfarenhet anses meriterande liksom ett visat intresse och engagemang i utbildningsfrågor. Anställningen förutsätter goda kunskaper i engelska och svenska då undervisningen bedrivs på både svenska och engelska.

Bedömningsgrunder
Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid pedagogisk skicklighet och erfarenhet av internationalisering, men också vetenskaplig skicklighet.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska bestå av följande handlingar skrivna på engelska eller svenska: Curriculum vitae, meriter och beskrivning av planerad forskning som presenteras i enlighet med Karolinska Institutets meritportfölj (http://ki.se/qualificationsportfolio).

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Anställningsform Tijdelijk dienstverband langer dan 6 maanden
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50 %
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-2812/2019
Kontakt
  • Eric Asaba, 08-524 83838
  • Maria Axelsson, 08-524 882 96
Facklig företrädare
  • Carina Eklund, OFR, 08-585 826 65
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 46 70-173 85 75
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
Publicerat 2019-05-09
Sista ansökningsdag 2019-05-27

Terug naar vacatures