Karolinska Institutet

Vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) bedrivs världsledande forskning inom åldrande, demens, epidemiologi och vårdvetenskap. Forskningen sträcker sig från grundforskning på molekyl- och cellnivå till kliniska studier och forskning på samhällsnivå. Vid NVS genomför cirka en tredjedel av KI:s studenter sin utbildning på grund- och avancerad nivå. Institutionen med cirka 450 anställda och en omsättning på 490 miljoner år 2018, består av sju sektioner och finns på Campus Flemingsberg och Campus Solna.

Sektion
Sektionen för allmänmedicin och primärvård tillhör institutionen NVS och samarbetar med Akademiskt Primärvårdscentrum. Sektionen för allmänmedicin ansvarar för grundutbildning av studenter på läkarprogrammets primärvårdsdel, har ansvar för en forskarskola för doktorander inom forskarutbildningen samt bedriver primärvårdsforskning.

Arbetsuppgifter
Sektionen för allmänmedicin är i ett dynamiskt skede i utvecklingen av såväl utbildning som forskning. Vi vill därför rekrytera engagerade, kompetenta och kreativa medarbetare till vår sektion.
Rollen som utbildningsadministratör är hos oss en central och viktig funktion för att tillsammans med kursansvariga, lärare och studenter få utbildningsverksamheten att fungera. Arbetsuppgifterna är självständiga, omväxlande och ställer krav på förmåga till flexibilitet, teamarbete och en hel del arbete med att bistå vid praktiskt genomförande av utbildningsaktiviteter och handledarmöten.
Sektionen söker nu en utbildningsadministratör tillsvidare på heltid.
Arbetet innebär att du i samarbete med kursansvariga ger administrativt stöd till lärare, kontaktpersoner, studenter och kliniska handledare på vårdcentraler.
Arbetsuppgifterna är självständiga och omväxlande och består bland annat av:
-Att bistå vid planering och genomförande av kurser, examinationer och kursutvärderingar
-Att svara för lokalbokning och schemahandläggning
-Administrering i Canvas såsom hantering av kursutvärderingar, nya sidor, uppdatera innehåll och inhämta kunskap för utvecklilng av olika webbverktyg
-Att ansvara för rapportering i LADOK av studenternas registrering, studieresultat, tillgodoräknanden
-Arbetsuppgifter av ekonomisk karaktär i form av att presentera sammanställningar, göra uppföljningar samt fakturering
-Allmänna administrativa arbetsuppgifter inom institutionens verksamhet
-Daglig kontakt med studenter, lärare och andra samarbetsaktörer som vårdcentraler
-Praktiskt genomförande av utbildningsaktiviteter för studenter och kliniska handledare

Kvalifikationer
Du ska ha relevant högskoleutbildning eller kunskaper som arbetsgivare bedömer är motsvarande.
Tidigare erfarenhet av liknande arbete inom universitet/högskola är meriterande. I rollen som utbildningsadministratör har du mycket kontakt med studenter, lärare och handledare och vi ser därför att du som person är utåtriktad, har god serviceanda och lätt för att skapa goda relationer. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska, samt har ett intresse för att planera och organisera. Arbetsuppgifterna kräver datorvana med goda kunskaper i Microsoft Office, framförallt Excel, och en god administrativ förmåga. Erfarenhet i LADOK, Canvas och andra administrativa system är meriterande.
Arbetet innebär en kombination av självständiga och rutinmässiga arbetsuppgifter som ställer krav på noggrannhet, planering och att du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga. Vi sätter stort värde på god social kompetens, ansvarskänsla, servicevilja och förmåga att ta egna initiativ. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Vast dienstverband
Anställningens omfattning Heltid
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-5898/2018
Kontakt
  • Helena Salminen, Sektionschef, 08- 524 887 01, helena.salminen@ki.se
  • Ulla Cronfalk-Hernlund, Administrativ chef, 08- 524 868 18, ulla.cronfalk-hernlund@ki.se
  • Maria Staiger, Personalhandläggare, 08- 524 837 79, maria.staiger@ki.se
Facklig företrädare
  • Carina Eklund, OFR, 08-585 826 65, carina.eklund@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Agneta Öhlen, SACO, 08-524 837 53, agneta.ohlen@ki.se
Publicerat 2018-10-26
Sista ansökningsdag 2018-11-16

Terug naar vacatures