Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet

Vi är en internationell och ambitiös forskargrupp som är placerad vid Institutionen för cell- och molekylärbiologi, på Biomedicum vid Karolinska Institutet. Vi har ett brett spektrum av forskningsintressen, från utvecklingsbiologi till RNA-biologi.

Din roll

Du kommer att vara en del av Andersson-laboratoriet, ansvarig för att sätta upp pluggar, upprätthålla muskolonier och säkerställa välfärden för laboratoriedjur. Du kommer att utföra in utero nano-injektion och bidra till våra 3R-insatser för att minska antalet djur som används inom livsvetenskaperna. Vi förväntar oss att du kommer att vara en långsiktig medlem av vårt laboratorium, och vi kommer att utbilda dig i andra tekniker för att bredda dina experimentella och tekniska färdigheter (t.ex. virusproduktion, om det behövs).

Vem är du?

Du måste ha en FELASA-ackreditering och erfarenhet av att arbeta med gnagare. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av smådjurskirurgi och av ultraljudsutrustning. Du har erfarenhet av ultraljudsstyrd in utero-injektion. Du har erfarenhet av att arbeta med virus och är bekant med säkerhetsrutiner. Du är bekant med journalföring och djurskyddsregler.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

www.anderssonlab.com

--[Video om Karolinska Institutet, hur vi alla bidrar till en bättre hälsa för alla] ---

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2470/2024
Kontakt
  • Emma Andersson, emma.andersson@ki.se
Facklig företrädare
  • Shahla Rostami, OFR, shahla.rostami@ki.se
  • Björn Andersson, SACO, bjorn.andersson@ki.se
  • Elisabeth Valenzuela, SEKO, elisabeth.valenzuela@ki.se
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb