Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Vi erbjuder en tjänst i vårt proteinforskningsteam som leds av Opher Gileadi. Forskarteamet jobbar med en rad olika molekylärbiologiska prover såsom humana proteiner, plasmider, bakterier, och antikroppar, och din uppgift är att alikvotera, strukturera och dokumentera dessa prover.

Din roll

Din rolll innebär att hjälpa oss i vårt arbete att strukturera våra biologiska prover genom att plocka in och ta ut frysprover från våra lågtemperatur-frysar, alikvotera proverna i nya provrör med 2D barkoder och att noggrant och korrekt registrera samtliga prover i excel. Du kommer dokumentera din arbetstid i ett tidsregistreringssystem.

Vem är du?

Vi söker dig som är mån om att utföra ett exakt och noggrant arbete, och är modig nog att fråga om något är otydligt eller blir fel. Tidigare erfarenhet från laborativt arbete är en merit och vi ser gärna att du redan kan pipettera prover i en steril miljö. Datorvana och god kunskap i excel är önskvärt. Vi kräver att du kan kommunicera väl i tal och skrift på engelska.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering

Tjänsten är placerad inom Institutionen för medicin, Solna. Institutionen består av elva avdelningar och varje avdelning består av flertalet forskargrupper. Den aktuella tjänsten är placerad inom Michael Sundströms forskargrupp under ledning av Opher Gileadi, teamleader för proteinforskningsteamet. Forskningslaboratoriet är beläget på Centrum för Molekylär Medicin, Karolinska Universitetssjukhuset. Läs mer här: https://ki.se/forskning/grupper/translationell-medicinsk-forskning-inom-kroniska-inflammatoriska-sjukdomar

--[Video om Karolinska Institutet, hur vi alla bidrar till en bättre hälsa för alla] ---

Ansökan

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2262/2024
Kontakt
  • Opher Gileadi, opher.gileadi@ki.se
Facklig företrädare
  • Farzad Hedayaty, SACO-s, farzad.hedayaty@ki.se
  • Louisa Cheung, SACO, Louisa.Cheung@ki.se
  • Afsar Rahbar OFR, Afsar.Rahbar@ki.se
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-12

Tillbaka till lediga jobb