Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Vi söker en junior HR-administratör till den centrala administrationen på Institutionen för klinisk neurovetenskap. Vi utgör ett administrativt stöd till institutionens forskargrupper och utbildningsprogram. Här arbetar ca 20 personer inom arkiv-, ekonomi-, HR-, IT- samt utbildning- och forskarutbildningsstöd, avdelningen leds av en administrativ chef. 

Din roll

Som HR-administratör har du kontakt med chefer och personal från ett flertal enheter inom vår institution med stöd från övriga kollegor på HR-enheten. Du kommer framför allt fungera som ett administrativt stöd för HR-enheten och arbetsuppgifterna består av löpande personaladministration som att registrera anställningar, publicera annonser, boka intervjuer, ta referenser, göra mailutskick och andra förekommande administrativa uppgifter. Du kommer även bistå forskargruppsledare och medarbetare med kunskap om regler, lagar och avtal inom HR-området. Du kan även komma att stötta chefer inom övriga rekryterings- och arbetsrättsliga ärenden. I rollen som HR-administratör har du kontakt med andra myndigheter.

Vem är du?

Vi söker dig som tagit högskoleexamen inom HR-området. Du behärskar god svenska och engelska i både tal och skrift och hanterar Office-paketet utan svårigheter. Du ska ha tidigare erfarenhet av arbete med personaladministration från universitet eller högskola och ha erfarenhet från arbete med rekrytering. Har du erfarenhet av systemen vi dagligen arbetar i (Primula, Varbi, VIS, IDAC och UBW) är det starkt meriterande. Du ska ha förmåga att självständigt planera och driva ditt arbete men arbetar lika bra i grupp och känner ansvar för det samlade resultatet. Du är strukturerad och noggrann, tycker om ordning och reda och är serviceinriktad. Din sociala ådra och din goda kommunikationsförmåga har du stor nytta av i ditt dagliga arbete både inom och utanför organisationen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

Tio skäl att välja Karolinska Institutet
Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 25e juni 2024.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2228/2024
Kontakt
  • Camilla Ingelborn, HR-partner, 08-52483045,camilla.ingelborn@ki.se
  • Elin Johansson, HR-chef, elin.johansson.1@ki.se
Facklig företrädare
  • Arsalan Amir, SACO, 070-4831165
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2024-06-12
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb