Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Du kommer att ingå i en forskargrupp med mångårig erfarenhet av att utveckla och utvärdera interventioner för att förebygga och behandla psykisk ohälsa hos barn och föräldrar. Inom gruppen finns stor expertis inom föräldrastöds- och familjeinsatser.

Din roll

Du kommer att delta i forskningsprojekt som syftar till att utvärdera en hälsopromoverande föräldrainsats för föräldrar som kommit till Sverige från andra länder. Projektet är ett samarbete mellan Örebro universitet och Karolinska Institutet. Du kommer både att samarbeta med oss i projektgrupperna och ha eget ansvar för olika arbetsuppgifter som handlar om rekrytering av deltagare, förberedelse för och genomförande av datainsamling, datahantering och att bidra i kvalitativa analyser efter att datainsamlingen är genomförd, samt sammanställningar och rapportering. Du kommer att ha en viktig roll i kontaktskapande och återkommande kommunikation med deltagande enheter och specifika deltagare i projektet samt till viss del besöka enheter för datainsamling.

Vem är du?

Du behöver ha en utbildning motsvarande kandidatnivå inom medicinskt eller samhällsvetenskapligt område för att vara behörig för anställningen. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är att tidigare ha arbetat som forskningsassistent inom interventionsforskningsprojekt (t.ex. rekrytering, datainsamling, deltagit i kvalitativ analys och rapportering), ha erfarenhet av arbete inom global hälsa samt god kunskap inom migrationsområdet.

Du behöver ha en hög grad av noggrannhet och med vana att arbeta utifrån egen eller befintlig struktur, samt även ha en god vana av att kommunicera med människor inom olika verksamheter. Du kommer att ingå i en projektgrupp med nära samarbete kring arbetsuppgifter, men samtidigt med höga krav på eget ansvar för specifika uppgifter. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap
Läs mer om forskargruppen du kommer att ingå i


Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 maj 2024. 

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2091/2024
Kontakt
  • Pia Enebrink, forskargruppsledare, pia.enebrink@ki.se
  • Lisa Rister, HR-partner, lisa.rister@ki.se08-52483287
Facklig företrädare
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2024-05-16
Sista ansökningsdag 2024-05-30

Tillbaka till lediga jobb