Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Som del i vårt team kommer du riktigt nära den allra senaste forskningen i gränslandet där evidensbaserad psykologi och internet möts. Vår tekniska plattform används i flertalet pågående behandlingsstudier och vår uppgift är att göra den mer tillgänglig för både svenska och utländska forskare. Vill du som vi kombinera hjärna med hjärta, och göra tekniken till ett stöd för människor i behov? Då kan vi erbjuda dig en flexibel roll med trevliga kollegor.

Din roll

Vi söker nu en amanuens för en anställning på deltid (20%). 

Som amanuens kommer du ha en stödjande roll i flera varierande forskningsprojekt. Dina främsta arbetsuppgifter är att lägga upp unika internetbehandlingsstudier i plattformen samt erbjuda användarsupport till forskare, administratörer och studiedeltagare. Du kommer även delta i möten med potentiella projekt, demonstrera funktionalitet samt själv kunna föreslå sätt att utveckla vår verksamhet.

Arbetet kan till stor del utföras på distans och går bra att kombinera med studier.

Vem är du?

Vi söker dig som har en god förmåga att snabbt förstå och sätta dig in i tekniska system. Du är orienterad i HTML och har gärna, men inte nödvändigtvis, tidigare erfarenhet av att utveckla webb och/eller användargränssnitt. Du har en naturlig fallenhet för, och drivs av att ge support/service direkt till användare och kunder. Har du dokumenterad erfarenhet av detta är det meriterande för tjänsten. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och behärska engelska på en hög nivå i både tal och skrift.

Som person är du självgående, kan ta egna initiativ och har en hög ansvarskänsla. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för psykologi, då du kommer att vara placerad vid avdelningen för psykologi. Vi kommer lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Behörighet för anställning som amanuens kräver att du som sökande är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå i Sverige. 

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap
Läs mer om avdelningen för psykologi

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 maj 2024. 

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker med du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1821/2024
Kontakt
  • Brjánn Ljótsson, Forskargruppsledare, brjann.ljotsson@ki.se
  • Lisa Rister Walker, HR-partner, lisa.rister@ki.se;08-52483287
Facklig företrädare
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2024-05-06
Sista ansökningsdag 2024-05-30

Tillbaka till lediga jobb