Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

I vår forskargrupp finner du en unik möjlighet att arbeta tätt tillsammans med toppforskare i gränslandet mellan psykiatri, juridik och neurovetenskap för att gemensamt försöka förstå bakomliggande faktorer till normbrytande beteenden. I det aktuella projektet använder vi metoden funktionell magnetkamerateknik (fMRI) för att mäta funktioner i hjärnan kopplat till personlighetsdrag med risk för kriminalitet, för att i framtiden kunna skräddarsy behandlingar för personer inom kriminalvården och rättspsykiatrin

Din roll

Vi söker en amanuens på deltid (15%) för att assistera vid magnetkameraundersökningar samt att hjälpa till med analys och bearbetning av fMRI-data. I detta arbete är det viktigt att du har viss vana vid olika statistikprogram och tycker det är roligt med siffror och databearbetning, dessutom är det viktigt att du har lätt att samarbeta med andra då det också kommer att ingå att delta vid testningar och samtala med försökspersoner. Om du inte redan har kompetens och utbildning i att arbeta med magnetkameran kommer du att erbjudas en särskild utbildning innan du kan assistera på magnetkameran. Denna utbildning tar en halvdag och sker dagtid.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyfiken, noggrann, pålitlig och flexibel. Vi ser gärna att du har viss kunskap inom medicin eller psykologi. Då du kommer att arbeta en del med analys och hantering av fMRI-data ser vi också gärna att du har viss erfarenhet av statistik och statistikbehandlingsprogram. Eftersom arbetet innebär att assistera vid magnetkameraundersökningar är det viktigt att du inte har några kontraindikationer för att vistas i den miljön, såsom metallimplantat, pacemaker eller medicinska pumpar. Då du kommer att interagera och intervjua forskningspersoner är det viktigt att du talar svenska obehindrat. En del av arbetstiden är förlagd på kvällstid och helger.

Behörig för anställning som amanuens kräver att du som sökande är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå i Sverige.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg, Solna och Stockholms universitet (SUBIC)

Läs mer om forskargruppen du kommer ingå i här
Läs mer om projektet du kommer arbeta i här

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den (datum).

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 15%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2210/2023
Kontakt
  • Camilla Ingelborn, HR-partner, 08-52483045,camilla.ingelborn@gmail.com
  • Katarina Howner, Forskargruppsledare, katarina.howner@ki.se
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Tillbaka till lediga jobb