Karolinska Institutet, Institutionen för medicin, Solna,

Vi söker just nu efter en medarbetare till ekonomienheten som kommer få chansen att arbeta mitt i forskningens centrum i nära anknytning till det toppmoderna Nya karolinska universitetssjukhuset.

Din roll

Tjänsten är en ekonomitjänst med inriktning mot redovisning och uppföljning. Verksamheten är komplex och arbetsuppgifterna kommer bestå av en blandning av både högt och lågt. Vanligtvis kommer du hantera löpande bokföring, omföringar, skapa kundfakturor, hantera avtal, göra kalkyler samt uppföljning av ekonomi och projekt inom tilldelad verksamhet. Du kommer ingå i ett gäng där alla hugger i och hjälps åt och givetvis ge det stöd som verksamheten behöver, ingen dag är den andra lik hos oss.

Vem är du?

Arbetet sker i nära samverkan med andra medarbetare på institutionen därför är det viktigt att du har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra både på svenska och engelska. Du bör vara en fena på Officepaketet, framförallt allas favoritprogram; Excel. Har du tidigare erfarenhet av redovisning inom offentlig sektor eller annan statlig förvaltning är det självklart ett plus. Att du har en högskoleutbildning inom ekonomi ser vi givet. Tveka inte att söka, det du inte kan idag lär vi dig - det viktigaste är att du har rätt inställning och givetvis lägger vi stor vikt på din personlighet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av
världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får tillgång till våra moderna  friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering

Tjänsten är ett föräldravikariat inom den centrala avdelningen för administration och avdelningen består idag av 20 framtida kollegor som arbetar inom HR, ekonomi och forskningsutbildning. I ekonomienheten är vi idag sju personer som varje dag ger bästa möjliga service till organisationens alla avdelningschefer och gruppledare. Genom vår mångsidighet och breda kompetens så skapar vi kittet som håller samman institutionens alla avdelningar.
Institutionen för medicin, Solna, är en av de största kliniska institutionerna vid Karolinska Institutet. Institutionen är uppdelad i avdelningar som i sin tur består av en eller flera forskargrupper. Verksamheten består av forskning, forskarutbildning och grundutbildning för blivande läkare och biomedicinare. Institutionen har tre profilområden: allergi, kardiovaskulär medicin och inflammatoriska sjukdomar. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet med visionen att på ett avgörande sätt bidra till att förbättra människors hälsa. I Sverige står Karolinska Institutet för den enskilt största andelen medicinsk akademisk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Varje år utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.


Mer information om vår institution hittar du här: Institutionen för medicin, Solna

Ansökningsförfarande

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2022-05-01
Löneform Månadslön
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2128/2022
Kontakt
  • Helena Berggren, 0852481562
Facklig företrädare
  • Afsar Rahbar OFR, Afsar.Rahbar@ki.se
  • Bruna Gigante, SACO, bruna.gigante@ki.se
  • Louisa Cheung, SACO, Louisa.Cheung@ki.se
Publicerat 2022-05-12
Sista ansökningsdag 2022-05-29

Retour aux postes vacants