Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

Arbetet som utbildningssamordnare är självständigt och omväxlande i en kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Det är också ett teamarbete där vi jobbar tillsammans för att uppnå hög kvalitet i utbildningen. Arbetet är kreativt med goda möjligheter att påverka hur du ska organisera och lägga upp dina arbetsuppgifter inom ramen för uppdraget.

Sektionen för omvårdnad

Sektionen har som huvuduppgift att bedriva utbildning inom huvudämnet omvårdnad samt att bedriva en patientnära och internationellt ledande forskning. Utbildning bedrivs på grund- (sjuksköterskeprogrammet), avancerad (specialistsjuksköterskeprogrammen) och på forskarutbildningsnivå. Sektionen har drygt ett 100-tal medarbetare som tillsammans bidrar till att utbilda ca 800 studenter varje år.

Din roll

Vi söker dig med intresse och engagemang för utbildning inom de kliniska förberedande momenten inom sjuksköterskeutbildning på grund- och avancerad nivå vid sektionen för omvårdnad. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att ansvara för planering och samordning av studenternas verksamhetsintegrerade lärande (VIL), till exempel beställning av VIL-placeringar i sjuksköterske- och specialistsjuksköterskeprogrammen. Detta sker i nära samarbete med studievägledare, kursansvarig lärare och de olika verksamheterna inom Region Stockholm.
Vidare innebär arbetet som utbildningssamordnare att tillsammans med sektionens lärare medverka i studentundervisningen av kliniska förberedande momenten på grund- och avancerad nivå. Det sker genom att under handledning planera och genomföra pedagogiska aktiviteter vid kliniskt träningscenter (KTC).

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med magisterexamen i omvårdnad eller motsvarande. Pedagogisk utbildning och tidigare erfarenheter av undervisning på högskolenivå som till exempel Adjungerad klinisk adjunkt (AKA) eller uppdrag att utveckla och samordna klinisk handledning samt en handledarutbildning är meriterande.
Du behöver ha grundläggande datorvana och det är meriterande om du har en erfarenhet att arbeta med programmet (KLIPP) som används för beställning av VIL- placering. I rollen som utbildningssamordnare krävs att du är trygg i att arbeta självständigt och i grupp samt har god förmåga att organisera och prioritera.  I arbetet ingår kontakter med såväl interna som externa parter varför vi lägger stor vikt vid god kommunikations- och samarbetsförmåga samt goda kunskaper i svenska.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering:  Flemingsberg

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 17 februari 2020.Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 
Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Referensnummer 2-432/2020
Kontakt
  • Kay Sundberg, Enhetschef, biträdande lektor, 08-524 83572 kay.sundberg@ki.se
  • Maria Axelsson, personalhandläggare, 08-524 882 96 HR@NVS.ki.se
Facklig företrädare
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 46 70-173 85 75
  • Carina Eklund, OFR, 08-585 826 65
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
Publicerat 2020-01-24
Sista ansökningsdag 2020-02-17

Retour aux postes vacants