Karolinska Institutet, Universitetstandvården

Till universitetstandvården söker vi nu en teknisk assistent. Tjänsten är förlagd till avdelningen för klinikstöd i Flemingsberg. Avdelningen arbetar med att på olika sätt stödja klinikerna vid universitetstandvården. I stödfunktionen ingår dentalverkstad, sterilcentral, inköp, IT-support av journalsystem, reception, patientkassa samt stöd till vår studentklinik. Hos oss arbetar cirka 25 medarbetare. Vi är tandsköterskor, receptionister, steriltekniker, tekniker, administratörer och systemförvaltare.

Som teknisk assistent hos oss kommer du att arbeta på vår sterilcentral och på diskenheten på ANA Futura som är ett nytt forskningscentrum. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat rengöring, desinfektion, sterilisering och kontroll av tandvårds- och operationsinstrument samt övrigt förekommande arbete på diskenheten för ANA Futura. I arbetsuppgifterna ingår även att transportera instrument till och från avdelningarna samt skötsel av apparatur enligt gällande rutiner.

Kvalifikationer

Krav:

  • erfarenhet av arbete på sterilcentral eller liknande arbete
  • goda kunskaper i svenska

För att lyckas i rollen som teknisk assistent ser vi att du är strukturerad, flexibel och fungerar bra i team. Du har förmåga och intresse av att snabbt sätta dig in i ditt nya arbete. I rollen träffar du mycket människor dagligen vilket förutsätter att du känner dig bekväm i detta och har god social kompetens.

ANA Futura är en internationell arbetsplats och det är därför önskvärt att du har grundläggande engelska kunskaper. Vid bedömningen av de sökande lägger vi särskilt stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig

  • en internationell miljö där olika erfarenheter och kunskaper tas tillvara
  • en verksamhet där vård och hälsa står i fokus
  • att träna på arbetstid, friskvårdsbidrag och möjlighet att träna gratis på vårt gym
  • upp till sju veckors semester

Läs mer om att jobba på universitetstandvården

Ansökningsförfarande Vill du anta utmaningen och vara med i vårt samhällsviktiga arbete? Välkommen med din ansökan! Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-4150/2019
Kontakt
  • Katarina Gustavsson, Chef för kliniskstöd, 0852488197
  • Anneli Korsheden, Personalhandläggare, 08-52488170
Facklig företrädare
  • Nikolaos Christidis,SACO, 070-037 49 67
  • Johanna Karro, ST/OFR , 08-524 888 01
Publicerat 2019-08-14
Sista ansökningsdag 2019-08-27

Retour aux postes vacants