Institutionen för medicin, Solna, Avdelningen för klinisk epidemiologi

Avdelning
På Avdelningen för klinisk epidemiologi arbetar vi i en dynamisk forsknings- och utbildningsmiljö nära sjukvården. Vi gör registerbaserad, dataintensiv forskning inom Stockholmsregionen samt i internationella och nationella samarbeten. För att utföra forskningen har vi ett eget IT-system med högt ställda säkerhetskrav. Vi utvecklas kontinuerligt och ökar samarbetet med universitetssjukhuset och söker nu en drift- och underhållstekniker för vår Windows servermiljö.

Arbetsuppgifter
Som drift- och underhållstekniker kommer du självständigt utföra servicearbeten, installationer, diagnoser samt lösa problem utifrån riktlinjer och praxis. Du kommer att arbeta med kvalitet, tillgänglighet och säkerhet i löpande drift samt hantera incidenter. Du föreslår ändringar och förbättringsförslag samt granskar och utreder tekniska lösningar för att IT-systemen ska möta forskningens behov och krav. Tjänsten kräver en förståelse för arbete med integritetskänsliga data och ett högt säkerhetstänk.

Kvalifikationer
Detta är en operativ tjänst som ställer höga krav på dina tekniska färdigheter. Vi söker dig som har kunskap och erfarenhet av arbetet motsvarande nivå 3 för IT drift, underhåll och support. Som person är du drivande, har ett helhetstänk och är en god kommunikatör. Du har lätt för att samarbeta och är duktig på att skapa samt upprätthålla bra relationer med både medarbetare såväl som externa samarbetspartners.
Aktuella och goda kunskaper krävs i användning av Windows Server 2012 samt 2016, Microsoft Clustering och Hyper-V samt i Backup Exec. Goda kunskaper krävs om hårdvarukonfigurering och installation av servrar, SAN, switchar och bandbibliotek. Kunskaper behövs om VPN och Cisco nätverksprodukter. Vidare är kunskaper om Microsoft SQL server en merit.
Arbetet sker på svenska men kräver även goda kunskaper i engelska.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.
Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-3827/2019
Kontakt
  • Johan Askling / avdelningschef, Johan.Askling@ki.se
  • Michael Fored / Forskargruppsledare, Michael.Fored@ki.se
Facklig företrädare
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 46 70-173 85 75 , biborka.bveress@ki.se
  • Niklas Andersson, OFR, niklas.andersson@ki.se
Publicerat 2019-08-05
Sista ansökningsdag 2019-09-01

Retour aux postes vacants