Karolinska Institutet, Institutionen för kvinnors och barns hälsa

Institutionen för kvinnors och barns hälsa bedriver forskning på såväl kliniska som grundvetenskapliga problemställningar inom områdena kvinnors och barns hälsa. Institutionen är indelad i tio avdelningar, alla med olika vetenskaplig profil och med flera forskargrupper. Vi bedriver även omfattande utbildning, bland annat på läkarprogrammet, på barnmorskeprogrammet, inom specialistutbildningar för barnsjuksköterskor och läkare, samt forskarutbildning inom institutionens alla forskningsområden.

Baby Twins
Vid Karolinska Institutet Center of Neurodevelopmental Disorders, Institutionen för kvinnors och barns hälsa, bedrivs forskning och utbildning kring neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, till exempel ADHD och autismspektrumtillstånd. I forskningsprojektet BabyTwins undersöks hur arv och miljö bidrar i utvecklingen av hjärnan, beteenden och kognition, genom att studera tvillingar vid 5 månaders ålder. Vi är en mindre forskningsgrupp av doktorander och forskningsassistenter.

Arbetsuppgifter
Vi söker nu en forskningsassistent till tvillingstudien BabyTwins. I arbetsuppgifterna ingår det följa upp deltagare via telefon och att bistå vid brevutskick. En stor del av arbetet innebär kontakt med deltagarna via telefon. Arbete med datainmatning och testning kan tillkomma.

Kvalifikationer
Sökanden måste vara strukturerad och effektiv, samt kommunicera tydligt i tal och skrift. Då arbetet främst innebär kontakt med deltagare så är det också viktigt att du är en social person som trivs med att prata i telefon. Personlig lämplighet är av stor vikt, därför kan vi komma att ta hänsyn till intervjun i rekryteringen. Du måste tala svenska flytande och tala bra engelska.

Vi ser gärna att du har pågående eller avslutade studier på högskolenivå, gärna inom relaterat ämne, tjänsten är på 20% och arbetstiden är till stor del flexibel. Vi söker en person med start snarast för 6 månader framåt.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-3667/2019
Kontakt
  • Terje Falck Ytter, terje.falck-ytter@ki.se
Facklig företrädare
  • Bodil Moberg, OFR, 08-51777515
  • John Inge Johnsen , SACO, 08-51777515
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
Publicerat 2019-07-05
Sista ansökningsdag 2019-08-02

Retour aux postes vacants