Karolinska Institutet, department of public health sciences


Institution
Vid Institutionen för folkhälsovetenskap bedrivs forskning, utbildning och tillämpat arbete med utgångspunkt i folkhälsovetenskap och epidemiologi. Forskningen syftar till att kartlägga hälsans determinanter på befolkningsnivå, samt till att utveckla och utvärdera strukturella och individinriktade insatser inklusive utveckling av lagar och riktlinjer. Vidare innefattar området hälsoekonomi, hälsosystem- och implementeringsforskning. Verksamheten har en stark internationell prägel, och institutionens forskare är vetenskapliga rådgivare till myndigheter och andra beslutsfattare på regional, nationell och internationell nivå. Institutionen är indelad i forskargrupper verksamma inom ämnesområdena global hälsa, folkhälsoepidemiologi och socialmedicin med tillsammans ca 150 anställda. Därutöver har vi ca 80 forskarstuderande. För information om forskargruppen EPHIR; https://ki.se/en/phs/epidemiology-and-public-health-intervention-research-ephir.

Arbetsuppgifter
Du kommer att genomföra dataanalys och vetenskaplig artikelskrivning inom ramen av en longitudinell studie om socialt nätverk och depression bland 10 000 vuxna i Stockholms läns landsting följda under 10 år.

Kvalifikationer
Du som söker ska inneha en masterexamen i Folkhälsovetenskap/Public Health. För att vara aktuell för den här tjänsten behöver du ha en gedigen erfarenhet av epidemiologiska studier samt dataanalys av longitudinella studier. Du ska även ha ett intresse för och kunskap om socialt nätverk och depression. Att kunna uttrycka sig vetenskapligt på engelska är också ett krav för tjänsten.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Anställningsform Contrat de durée déterminée, plus court que 3 mois
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-3266/2019
Kontakt
  • Yvonne Forsell, , Yvonne.Forsell@ki.se,
Facklig företrädare
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 46 70-173 85 75
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
  • Magnus Anå, OFR, 08-524 864 37, magnus.ana@ki.se
Publicerat 2019-06-03
Sista ansökningsdag 2019-06-13

Retour aux postes vacants