Karolinska Institutet, Institutionen för kvinnors och barns hälsa

Institutionen för kvinnors och barns hälsa bedriver forskning på såväl kliniska som grundvetenskapliga problemställningar inom områdena kvinnors och barns hälsa. Institutionen är indelad i tio avdelningar, alla med olika vetenskaplig profil och med flera forskargrupper. Vi bedriver även omfattande utbildning, bland annat på läkarprogrammet, på barnmorskeprogrammet, inom specialistutbildningar för barnsjuksköterskor och läkare, samt forskarutbildning inom institutionens alla forskningsområden.

Avdelning
Tjänsten är placerad på institutionens centrala administration. Administrationen består av 14 personer som hanterar institutionens frågor kring personal, ekonomi och utbildning, arkiv och IT. Avdelningen leds av en administrativ chef. Som personalhandläggare kommer du att arbeta i ett team om tre personalhandläggare som tillsammans utgör institutionens stöd när det kommer till personaladministration. I rollen ingår även arbete med institutionens hemsida som webbredaktör.

Arbetsuppgifter
Som personalhandläggare arbetar du i huvudsak med löpande personaladministration samt support till chefer i personalärenden. Tjänsten innehåller dels rutinmässiga administrativa arbetsuppgifter, dels utveckling av gruppens arbetsprocesser. Arbetet innefattar bland annat:

  • Hantering av anställningsavtal, varsel, anknytningsbeslut, intyg och sjukanmälan
  • Uttag av rapporter i lönesystemet Primula
  • Granskning av reseräkningar och utlägg
  • Rekryteringsadministration
  • Introduktion av nyanställda
  • Redigering av institutionens hemsida

Kvalifikationer
Du har en högskoleexamen och har flera års arbetslivserfarenhet inom personalområdet. Erfarenhet från HR-administration inom universitet/högskola är meriterande. Det är viktigt att du har goda IT-kunskaper och ett intresse av kommunikation och webbfrågor samt att du kan uttrycka dig väl, både i tal och skrift, på svenska och engelska.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad och har ett eget driv. Du är strukturerad och effektiv i ditt arbete och har en förmåga att samarbeta med människor av varierande bakgrund. Du är flexibel och prestigelös i din arbetsroll och hjälper till där det behövs.

KI använder personal- och lönesystemet Primula och rekryteringsverktyget Varbi (tidigare MyNetwork). Erfarenhet av dessa system är meriterande.

Vi erbjuder dig att arbeta i en internationell, lärorik och framstående organisation.

Ansökningsförfarande
Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska institutet 6 månaders provanställning.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet MyNetwork. 

Anställningsform Contrat de durée indéterminée
Anställningens omfattning Heltid
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-2771/2019
Kontakt
  • Sandra Brogårde, 08-5248 84 98, sandra.brogarde@ki.se
Facklig företrädare
  • Bodil Moberg, OFR, bodil.moberg@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80, henry.wolling@ki.se
  • John Inge Johnsen , SACO, john.inge.johnsen@ki.se
Publicerat 2019-05-06
Sista ansökningsdag 2019-05-17

Retour aux postes vacants