Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

I vår forskargrupp finner du en unik möjlighet att arbeta tätt tillsammans med ledande forskare i gränslandet mellan psykologi och kardiologi för att gemensamt försöka förstå hur psykologisk behandling kan förbättra hälsan hos hjärtpatienter. Vi erbjuder en engagerande forskningsmiljö där du får en möjlighet att bidra till högkvalitativ forskning på internationell toppnivå.

Din roll

Du kommer att arbeta administrativt i kliniska studier. I arbetsuppgifterna ingår att ringa upp studiedeltagare, skicka brev och hålla koll på flöde i studier.

Vem är du?

Behörighet för anställning som amanuens kräver att du som sökande är antagen till utbildning på grundnivå eller avancerad nivå i Sverige. Eftersom arbetsuppgifterna inkluderar patientkontakt behöver du vara student inom vårdutbildning (t.ex. psykologprogrammet). Du är välorganiserad och kan arbeta självständigt. Eftersom arbetet omfattar patientkontakter läggs stor vikt vid social kompetens och kommunikativ förmåga. Goda kunskaper i svenska, såväl skriftligt som muntligt, är ett krav. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är starkt meriterande. Vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Solna

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap här
Läs mer om Avdelningen för psykologi här

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 7 juni 2024. 

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1924/2024
Kontakt
  • Brjánn Ljótsson, Forskargruppsledare, brjann.ljotsson@ki.se
  • Lisa Rister, HR-partner, 08-52483287,lisa.rister@ki.se
Facklig företrädare
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Henry Wölling, SEKO, 08-52484080
Publicerat 2024-05-07
Sista ansökningsdag 2024-06-07

Tillbaka till lediga jobb