Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Vi utökar HR-teamet och söker just nu efter en medarbetare inom HR som kommer få chansen att arbeta mitt i forskningens centrum i nära anknytning till det toppmoderna nya Karolinska Universitetssjukhuset.

Din roll

Som HR-administratör arbetar du brett med personalfrågor inom många olika områden. I rollen ingår flera arbetsuppgifter som ger dig möjlighet att skapa dina egna rutiner samtidigt som du får fördjupad detaljkunskap inom bland annat lönerelaterade och arbetsrättsliga områden. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att administrera anknutna medarbetare, reseräkningar och utlägg samt att hantera anställningsbevis. Stor vikt kommer ligga vid systemstöd där du har en central roll och ska stötta verksamheten på ett professionellt och korrekt sätt. Du kommer dagligen hjälpa medarbete och chefer inom kompetensförsörjning. Du ska trivas lika bra med att jobba självständigt som att samarbeta med kollegor när det behövs.

Vem är du?

Som kandidat ska du ha en högskoleutbildning eller motsvarande inom personalområdet. Du ska även kunna skriva och tala engelska obehindrat. Tidigare erfarenhet av HR- och identitets-/behörighetssystem är mycket meriterande. Erfarenhet från HR-området inom högskolesektorn eller statlig förvaltning är meriterande. Som person ska du vara flexibel och ha en god social kompetens samtidigt som du är strukturerad och framför allt noggrann.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering

Tjänsten är placerad inom Institutionen för medicin, Solna. Institutionen består av elva avdelningar och varje avdelning består av flertalet forskargrupper. Den aktuella tjänsten är placerad inom den centrala administrationen. Avdelningen består av 30 medarbetare som arbetar inom bland annat ekonomi, kommunikation, registratur och HR.

--[Video om Karolinska Institutet, hur vi alla bidrar till en bättre hälsa för alla] ---

Ansökan

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-1529/2024
Kontakt
  • Johanna Erlandsson, johanna.erlandsson@ki.se
Facklig företrädare
  • Afsar Rahbar OFR, Afsar.Rahbar@ki.se
  • Louisa Cheung, SACO, Louisa.Cheung@ki.se
  • Farzad Hedayaty, SACO-s, +46852483367
Publicerat 2024-04-09
Sista ansökningsdag 2024-05-12

Tillbaka till lediga jobb