Karolinska Institutet, Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle, Sektionen för arbetsterapi

Vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) bedrivs världsledande forskning inom åldrande, demens, epidemiologi och vårdvetenskap. Forskningen sträcker sig från grundforskning på molekyl- och cellnivå till kliniska studier och forskning på samhällsnivå. Vid NVS genomför cirka en tredjedel av KI:s studenter sin utbildning på grund- och avancerad nivå. Institutionen med cirka 540 anställda och en omsättning på 530 miljoner år 2023, består av sju avdelningar och finns på Campus Flemingsberg och Campus Solna.

Avdelningen för arbetsterapi har idag ca 35 anställda som är lärare, forskare, doktorander och administratörer samt ett stort internationellt kontaktnät. Vid avdelningen bedrivs utbildning, forskning och forskarutbildning i arbetsterapi. Forskningen och forskarutbildningen är nationellt och internationellt ledande inom området arbetsterapi. Avdelningen finns i Flemingsberg alldeles intill Karolinska Universitetssjukhuset, Huddinge.

Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet

Är du student i termin 4 och genomför termin 5 av arbetsterapeutprogrammet under vårterminen 2024 vid KI och vill utveckla din administrativa och pedagogiska förmåga? Arbetsterapeutprogrammet vid KI söker nu en amanuens som kan arbeta med lärandestöd inom arbetsterapeututbildningen för kurser inom tidigare terminer.

Din roll

Som amanuens ger du stöd till lärare och annan personal inom undervisningen och arbetar tillsammans inom olika utbildningsmoment, både teoretiska och praktiska. Det innefattar förberedelser inför kurstillfällen och färdighetsträning för studenterna. Andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under vår- och hösttermin 2024, med uppehåll under sommaren (juni - augusti), med en omfattning av 10 procent av heltid.

Vem är du?

Behörighet för anställning som amanuens kräver pågående studier på grund eller avancerad nivå.

Vi söker dig som är antagen till arbetsterapeutprogrammet på Karolinska Institutet. Du studerar just nu termin 4 och genomför termin 5 av arbetsterapeutprogrammet under vårterminen 2024. Du har en god pedagogisk och administrativ förmåga. Det är meriterande om du har pedagogisk utbildning och tidigare erfarenhet av undervisning. Du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Flemingsberg

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta som amanuens vid NVS

Tio skäl att välja Karolinska Institutet

Information om Avdelningen för arbetsterapi

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 23 januari 2024. Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Ansökan ska bestå av följande handlingar, skrivna på svenska:

  • En komplett CV
  • Personligt brev med motivering till varför du söker och passar för tjänsten
  • Betyg från tidigare terminer
  • Intyg från Ladok om pågående och framtida studier

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-3259/2023
Kontakt
  • Ann-Helen Patomella, Avdelningschef, 08-52483726
  • Camilla Walles Malinowsky, Bitr. avdelningschef, 08-52483877
  • Amanda Nyberg, HR-partner, 08-52486812
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Taher Darreh-Shori, SACO, taher.darreh-shori@ki.se
  • Carina Eklund, OFR, 08-58582665
Publicerat 2023-12-06
Sista ansökningsdag 2024-01-23

Tillbaka till lediga jobb