Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

Avdelningen för ögon och syn, placerad i S:t Eriks Ögonsjukhus, ansvarar för två tredjedelar av undervisningen av alla kurser som ingår i Optikerprogrammets grundutbildning samt hela Magisterutbildningen i klinisk optometri. I anslutning till utbildningen bedrivs forskning inom ögonområdet som vi uppmuntrar alla anställa att delta i. Vår verksamhet utvecklas ständigt med fokus på utbildning, forskning och ögonvård. Verksamheten står inför nya och spännande utmaningar med möjlighet att kunna utveckla och påverka verksamheten inom forskning och utbildning. Vi söker nu dig som vill vara med att driva den optometriska utvecklingen framåt och vara en del av vårt team!

Din roll

Du kommer att arbeta som klinisk handledare i vår utbildningsverksamhet på ett vikariat om 100% under minst 1,5 år. I tjänsten kommer du att:

  • utbilda på grund- och avancerad nivå
  • administrera uppgifter inom utbildningsverksamheten
  • delta med tid och kunskap i forskningsprojekt
  • organisera patientflöden och tabellera data
  • aktivt delta i arbetet med verksamhetens strategiplan samt reflektion kring ditt och studentens lärande

Alla medarbetare uppmuntras till att bedriva forskning kopplad till vår egen klinik och utveckla befintliga och nya kurser/utbildningar. Vår verksamhet är ständigt under utveckling för att bidra till en framtida hållbar ögonvård.

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad optiker med magisterexamen. Erfarenhet av kliniskt arbete som optiker i traditionell optikerverksamhet är ett krav. Du ska även ha goda kunskaper i Officepaketet (framförallt Excell) samt digitala plattformar. Meriterande är erfarenhet av kursutveckling samt annat ledande arbete inom nuvarande/tidigare verksamhet samt erfarenhet av kliniskt arbete inom ögonsjukvård. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Dina personliga egenskaper värderas högt. Vi välkomnar ansökningar från personer som tar ansvar och självständigt kan strukturera ett angreppssätt och driva processer. Vidare ser vi gärna en person som har en vilja att växa och utvecklas i sin pedagogiska och kliniska kompetens. Meriterande kompetenser är att du är analytisk och arbetar med komplexa frågor samt kan sätta upp höga mål och arbetar hårt för att uppnå dem.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.

Placering: Solna

Läs mer om Avdelningen för ögon och syn
Tio skäl att välja Karolinska Institutet

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 17e september 2023.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-3225/2023
Kontakt
  • Camilla Ingelborn, HR-partner, 08-52483045,camilla.ingelborn@ki.se
  • Marika Wahlberg, Assisterande lektor, 08-6723105
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
Publicerat 2023-08-25
Sista ansökningsdag 2023-09-24

Tillbaka till lediga jobb