Avdelningen för omvårdnad vid Institutionen NVS är lokaliserad på campus Flemingsberg och har ett 80-tal anställda lärare, doktorander, postdoktorer samt administrativ personal. Avdelningen för omvårdnad bedriver utveckling av kunskap inom utbildning och forskning som verkar för en bättre hälsa för alla. Huvudområdet omvårdnad utgår från en humanistisk värdegrund och etik för vårdande och tar sin utgångspunkt i människans upplevelser, reaktioner och behov i sin livssituation. Avdelningens forskningsprogram strävar mot att vara globalt ledande inom omvårdnadsforskning, bidra till evidensbaserade riktlinjer och nya arbetssätt i hälso- och sjukvården samt stödja utvecklingen av omvårdnad i framtidens vårdmiljö. Avdelningen ansvarar för merparten av kurserna för specialist- och sjuksköterskeprogrammen som ges vid KI samt erbjuder ett brett urval av fristående - och valbara kurser.

Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

Arbetet som utbildningssamordnare är självständigt och omväxlande i en kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Det är också ett teamarbete där vi jobbar tillsammans för att uppnå hög kvalitet i avdelningens utbildningar. Arbetet är kreativt med goda möjligheter att påverka hur du ska organisera och lägga upp dina arbetsuppgifter inom ramen för uppdraget.

Din roll

Vi söker dig med intresse och engagemang för verksamhetsförlagd utbildning och för de kliniska förberedande momenten inom sjuksköterskeutbildning på grund- och avancerad nivå vid avdelningen för omvårdnad. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att ansvara för planering och samordning av studenternas verksamhetsintegrerade lärande (VIL), till exempel beställning av VIL-placeringar i sjuksköterske- och specialistsjuksköterskeprogrammen. Detta sker i nära samarbete med studievägledare, kursansvarig lärare och de olika verksamheterna inom Region Stockholm

Vem är du?

Vi söker dig som har stort intresse för administrativa processer och har tidigare administrativ erfarenhet. Du behöver ha goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande om du har  erfarenhet av att arbeta med VIL- placering och de system som används (KLiPP, LADOK, IDAC). Även kunskap om eTjänstekortsfrågor för studenter är meriterande.

I rollen som utbildningssamordnare krävs att du är trygg i att arbeta självständigt och i grupp samt har god förmåga att organisera och prioritera. I arbetet ingår kontakter med såväl interna som externa parter varför vi lägger stor vikt vid god kommunikations- och samarbetsförmåga samt goda kunskaper i svenska.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg 

Tio skäl att välja Karolinska Institutet

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 mars 2023.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Flemingsberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Kontakt
  • Maria Staiger, HR-ansvarig , 073-3709926
  • Lena-Marie Petersson, 08-52483795
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Carina Eklund, OFR, 08-58582665
  • Taher Darreh-Shori, SACO, taher.darreh-shori@ki.se
Publicerat 2023-03-15
Sista ansökningsdag 2023-03-30

Tillbaka till lediga jobb