Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet

Vid avdelningen för klinisk fysiologi ansvarar vi för kurser inom företrädesvis fysiologi, klinisk fysiologi och statistik på flera av KI:s program samt för kurser på avancerad nivå inom biomedicinsk laboratorievetenskap, fristående kurser samt uppdragsutbildning. Vår forskning syftar till att öka kunskapen om orsakerna till nedsatt kroppslig funktion vid inaktivitet, åldrandet och olika sjukdomstillstånd.

Just nu söker vi en utbildningssamordnare för en tidsbegränsad anställning i 4,5 månader.

Din roll

Vi söker dig som vill administrera och bistå i undervisningen på avdelningens kurser. Arbetet innebär ett nära samarbete med studenter, lärare och i viss mån med klinik inom vården. De administrativa uppgifterna innefattar bland annat att stötta kursansvariga vid avdelningen med utbildningsadministrativa uppgifter.  Vanligt förekommande arbetsuppgifter är: arbete i Canvas, TimeEdit, Inspera och LADOK genom att bidra till att producera lärmaterial, pricka av, administrera examinationer, administrera resultat, bistå vid schemaläggning. Arbetet innebär också att skicka och ta emot skriftlig och muntlig information från och till studenter och kollegor, att kontrollera studenters obligatoriska moment och närvaro och informera studenter muntligt om olika uppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som är disputerad inom fysiologi. Du ska ha erfarenhet av undervisning inom klinisk fysiologi och av undervisningsadministration. Du trivs med att undervisa och din förmåga att presentera och instruera är god. Du är van användare av utbildningsadministrativa verktyg som Canvas, Zoom, TimEdit och Inspera och du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift. Vidare har du ett stort intresse och kompetens inom forskning om cirkulationsfysiologi hos människa, för att kunna stötta vår undervisande personal.  

Som person är du är serviceinriktad och flexibel i ditt arbete för att bistå medarbetare på avdelningen. Du har förmåga att självständigt organisera och utföra dina arbetsuppgifter och du har intresse för, samt egen erfarenhet av de forsknings- och utbildningsfrågor vi arbetar med på avdelningen och håller dig uppdaterad inom ämnesområdet för att på bästa sätt kunna bidra och stötta. Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 27 mars.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 1a april 2023
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-754/2023
Facklig företrädare
  • Carina Eklund, OFR, 08-58582665
  • Emilie Hultin, SACO, 08-52483286
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Tillbaka till lediga jobb