Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Få chansen att jobba som vetenskaplig koordinator för projekt inom framkanten av kvantitativ, kliniskt inriktad cancerforskning.

Din roll

Att koordinera och leda ett antal projekt inom kvantitativ, kliniskt inriktad cancerforskning. Projekten innefattar bland annat klassisk registerforskning och forskning inom bildigenkänning/artificiell intelligens. Projekten är i första hand internationella forskningsprojekt med samarbetspartners från Europa och USA. Dina arbetsuppgifter består av administrativ (boka möten, följa upp projektplaner etc.) och vetenskaplig (statistisk analys, resultatsammanställning etc) projektledning. Du kan också i viss utsträckning bedriva egna forskningsprojekt.

Vem är du?

Du har genomgått forskarutbildning inom epidemiologi och/eller biostatistik och har erfarenhet av registerforskning. Du har klinisk erfarenhet av systemisk behandling av cancer. Du talar svenska och engelska. Du har tidigare erfarenhet av forskningsprojektledning.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: 

Tjänsten är placerad inom Institutionen för medicin, Solna. Institutionen består av tolv avdelningar och varje avdelning består av flertalet forskargrupper. Den aktuella tjänsten är placerad inom forskargrupp cancerepidemiologi på avdelningen för klinisk epidemiologi. Forskargruppen består av drygt 10 doktorander, postdoktorala forskare, seniora forskare och statistiker. Gruppens forskning fokuserar på uppkomstmekanismer och riskfaktorer för cancer, prognostiska faktorer inom cancer och canceröverlevnad. Se gruppens hemsida för ytterligare information: https://ki.se/en/meds/kep-cancer-epidemiology 

Ansökan

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 
Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Määräaikainen yli 6 kuukautta
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-5208/2019
Kontakt
  • Karin E Smedby, 08-517 79112, karin.ekstrom.smedby@ki.se
Facklig företrädare
  • Niklas Andersson, OFR, niklas.andersson@ki.se
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 46 70-173 85 75
Publicerat 2019-10-17
Sista ansökningsdag 2019-10-27

Takaisin avoimiin työpaikkoihin