Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Avdelning
Det Strategiska forskningsområdet vårdvetenskap (SFO-V) vid Karolinska institutet (KI) har tillkommit genom en särskild statlig satsning på ämnet vårdvetenskap som kommit Karolinska Institutet till del efter ansökan i nationell konkurrens. SFO-V bedrivs i samarbete med Umeå universitet (UmU). 

Vi söker nu en administrativ samordnare till SFO-V, på deltid, med placering vid centrala ledningsadministrationen på Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle, KI campus Flemingsberg. Tjänsten är en visstidsanställning på 1 år. 

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna är självständiga och omväxlande. Samordnarens uppdrag innebär främst att i samverkan med direktor och ledningsgrupp organisera, administrera och följa upp verksamheten inom SFO-V. I arbetet ingår bland annat att arrangera möten, seminarier och internat, skriva protokoll och handlägga utlysningar och beslut. Arbetsuppgifterna inkluderar även att, med stöd av institutionens ekonomiavdelning, hantera ekonomi och budget, inklusive avtal, arvoden och fakturor. Administration kring resor, utlägg, inköp och beställningar förekommer också. Utöver det ingår ansvar som webbredaktör. Samordnaren ska kunna bistå med administrativ kompetens i samarbetet med andra intressenter både internt och externt.

Kvalifikationer
Behörig är den med akademisk examen som är relevant för tjänsten eller med motsvarande kunskaper. Goda IT-kunskaper och mycket goda färdigheter i Microsoft Office krävs. Erfarenhet av att hantera ekonomi och budgetfrågor är också ett krav. Företräde ges till sökande med kunskap om och administrativ erfarenhet från universitetsvärlden, särskilt forskningsfrågor.

Sökande ska ha goda sociala och kommunikativa egenskaper samt mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Den sökande bör ha erfarenhet av och känna sig bekväm med att dokumentera och hantera ärenden av olika slag samt uppskatta kontakter med forskare såväl inom KI som nationellt och internationellt. En förutsättning för arbetet är väl utvecklad social kompetens, god samarbetsförmåga, och ett flexibelt förhållningssätt. Tjänsten som samordnare ställer också krav på förmåga att arbeta självständigt och att kunna hantera och planera arbetet i och med en varierande arbetsbelastning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?
En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Flemingsberg

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan senast den 30 oktober 2019.
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 
Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

 

Anställningsform Määräaikainen yli 6 kuukautta
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 %
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-5185/2019
Kontakt
  • Christina Opava, Direktor SFO-V, 08-524 888 80
  • Ulla Cronfalk-Hernlund, Administrativ chef, 08- 524 868 18
  • Maria Staiger, Personalhandläggare, 08-524 837 79
Facklig företrädare
  • Carina Eklund, OFR, 08-585 826 65
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 46 70-173 85 75
Publicerat 2019-10-16
Sista ansökningsdag 2019-10-30

Takaisin avoimiin työpaikkoihin