Internrevisionen arbetar på uppdrag av och rapporterar till konsistoriet - KI:s styrelse, med tillhörande revisionsutskott. Internrevisionen är organiserad direkt under konsistoriet och består för närvarande av tre internrevisorer och en internrevisionschef.

Din roll

I uppdraget ingår att granska och lämna förslag till effektiviseringar och förbättringar
inom all verksamhet som KI bedriver och har ett bestämmande inflytande över.

Internrevisionens arbete bedrivs professionellt, riskbaserat och effektivt i enlighet med gällande regler för statlig internrevision. Vi förväntar oss att du relativt snabbt ska sätta dig in i verksamheten och som stöd finns riktlinjer, revisionsprocess och en årlig revisionsplan.

Vem är du?

Du har akademisk examen inom ekonomi, juridik eller motsvarande och flerårig erfarenhet av revisionsarbete. Erfarenhet från internrevision, statlig revision, landstingsrevision samt revision inom universitets- och högskoleområdet är meriterande. Du är en självständig och kommunikativ person och du uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska. Du har god förmåga att sätta dig in i nya områden och frågeställningar, och du är intresserad av att vidareutveckla din egen kompetens. Du är analytiskt lagd och har lätt för att se samband i ett helhetsperspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 10 november 2019.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad? Sök jobb hos oss – och bidra till en bättre hälsa för alla

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-5194/2019
Kontakt
  • Peter Ambroson, internrevisionschef, 08-524 865 01
Facklig företrädare
  • Saco-föreningen vid universitetsförvaltningen, SACO@uf.ki.se
  • Magnus Anå, OFR, 08-524 864 37, magnus.ana@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
Publicerat 2019-10-17
Sista ansökningsdag 2019-11-10

Takaisin avoimiin työpaikkoihin