Karolinska Institutet, Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle

Vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) bedrivs världsledande forskning inom åldrande, demens, epidemiologi och vårdvetenskap. Forskningen sträcker sig från grundforskning på molekyl- och cellnivå till kliniska studier och forskning på samhällsnivå. Vid NVS genomför cirka en tredjedel av KI:s studenter sin utbildning på grund- och avancerad nivå. Institutionen med cirka 540 anställda och en omsättning på 530 miljoner år 2023, består av sju avdelningar och finns på Campus Flemingsberg och Campus Solna.

Sektion
Sektionen för fysioterapi har som huvuduppgift att bedriva utbildning och forskning med hög kvalitet inom sjukgymnastik/fysioterapi. Utbildning bedrivs på grund- (fysioterapeutprogrammet), avancerad (magister) och på forskarutbildningsnivå. Utöver det så ger sektionen ett flertal fristående kurser och uppdragsutbildningar. Sektionen har ett 50-tal medarbetare och ett 20-tal registrerade doktorander.

Projekt
Arbetet sker inom ramen för ett större forskningsprojekt i forskargruppen Neuroepidemiologi och hälso- och sjukvårdsforskning (https://ki.se/nvs/neuroepidemiologi-och-halso-och-sjukvardsforskning).
Forskningen leds av docent Charlotte Ytterberg och medarbetare. Det specifika projektet; https://ki.se/nvs/den-felande-lanken-utveckling-och-utvardering-av-personcentrerad-overforing-fran-strokeenhet är ett samarbete mellan forskare vid KI och vårdgivare inom vårdkedjan efter stroke.
I detta multidisciplinära projekt studerar vi vårdkedjan efter stroke och utvecklar och implementerar förbättringar tillsammans med personer med stroke och deras närstående samt vårdpersonal. Tjänsten är en visstidsanställning 1 år, på deltid 20% och är främst placerad i Flemingsberg.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär att tillsammans med projektansvarig Charlotte Ytterberg administrera och samordna projektet tex. planera möten och  workshops, boka lokaler, kalla studiedeltagare, delta i datainsamling och administration av projektets ekonomi samt ansvara för projektets hemsida. Arbetsuppgifterna kan anpassas individuellt beroende på den sökandes kompetens.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av projektadministration och vana vid digitalt arbete samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. En förutsättning för arbetet är att du har god samarbetsförmåga, är självständig och har ett flexibelt förhållningssätt.  Doktorsexamen eller annan vetenskaplig kompetens och/eller erfarenhet av att arbeta tillsammans med personer med funktionshinder är meriterande.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-4461/2019
Kontakt
  • Charlotte Ytterberg, Lektor, 08 524 88 82
  • Lena von Koch, Professor, 070 786 93 86
  • Ulla Cronfalk-Hernlund, Administrativ chef, 08 524 868 18
  • Maria Staiger, Personalhandläggare, 08 524 837 79
Facklig företrädare
  • Biborka Bereczky Veress, SACO, 46 70-173 85 75
  • Carina Eklund, OFR, 08-585 826 65
  • Henry Wölling, SEKO, 08-524 840 80
Publicerat 2019-09-10
Sista ansökningsdag 2019-10-01

Tillbaka till lediga jobb