Karolinska Institutet, institutionen för molekylär medicin och kirurgi

Vid Institutionen för molekylär medicin och kirurgi (MMK) bedriver vi preklinisk och klinisk forskning inom ett stort antal områden. Till institutionen hör ca 450 forskare, forskarstuderande, lärare samt teknisk och administrativ personal och för närvarande har vi ca 150 doktorander. Institutionen bedriver grundutbildning inom både läkarprogrammet, sjukgymnastprogrammet, biomedicinprogrammet och biomedicinska analytikerprogrammet.

Forskargrupp - Kolorektal kirurgi
Gruppen kommer från kirurgisk verksamhet inom nedre mag-tarmkanalen (tunntarm, tjocktarm, ändtarm samt analkanalen). Fokus är främst cancerforskning, men en multidisciplinär approach inkluderande kirurgi, strålbehandling och övrig onkologisk behandling. Gruppen bedriver såväl epidemiologisk-, klinisk behandlings- som experimentell forskning och ingår i KI-cancer nätverket för kolorektal cancer (KICK). Målsättningen är att vår forskning ska medföra minskat insjuknande och ett längre liv hos de människor som drabbas av sjukdomar i dessa organ.

Läs mer om vår verksamhet på https://ki.se/mmk/kolorektal-kirurgi

Arbetsuppgifter
Uppdraget består i att resa runt till alla deltagande centra inom studien ALASCCA (för mer information om den aktuella studien se https://ki.se/mmk/alascca ) i syfte att öka inklusionstakten inom studien.

Arbetet innebär resor, framförallt inom Sverige men även övriga Norden.

Anställningen är på deltid 25% och tidsbegränsad 6 månader, med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av kliniska prövningar, utbildning i Good Clinical Practice (GCP) och tidigare erfarenhet av kliniska forskningsprojekt.

Mertiterande är akademisk utbildning på masternivå och kunskaper om vårt forskningsområde kolorektal cancer.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och självständigt arbetssätt. Som person bör du ha goda kommunikationsfärdigheter och vara driven samt ha god förmåga att uttrycka dig i skrift, både på svenska och engelska. Vidare är du prestigelös samtidigt som du har lätt för att fatta egna beslut.

Ansökningsförfarande
Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Löneform Månadslön
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-5396/2018
Kontakt
  • Anna Martling, professor/överläkare, 08-51772802
Facklig företrädare
  • Elisabeth Noren-Krog, OFR, 08- 517 70478
  • SACO, saco@ki.se
Publicerat 2018-10-08
Sista ansökningsdag 2018-10-18

Tillbaka till lediga jobb