Karolinska Institutet, Universitetsförvaltningen, HR-avdelningen

Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI:s utbildning och forskning.

Avdelning

HR-avdelningen ansvarar för det övergripande HR-arbetet inom universitetet. Avdelningen är idag organiserad i tre enheter (förhandling, lön och kompetensförsörjning) med ca 35 medarbetare. På löneenheten arbetar idag 10 personer och vi söker nu en lönehandläggare. Vi arbetar med lönesystemet Primula.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta konsultativt och vara kontaktperson för utvalda institutioner inom hela det löneadministrativa området. I anställningen ingår många kontakter med anställda och myndigheter.

Utvecklingsmöjligheter finns att fördjupa sina kunskaper inom något utvalt område som t.ex. försäkringsfrågor, pensioner, reseadministration och föräldraledighetsfrågor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av löneadministration och/eller har examen från yrkeshögskola som löneadministratör eller annan utbildning som vi bedömer som relevant för anställningen.

Vi ser gärna att du är en kreativ problemlösare som gillar siffror. Du trivs med att vara självgående, samtidigt som du har bra samarbetsförmåga och tycker det är roligt att hjälpa dina kollegor.

Du är noggrann, har en pedagogisk ådra, är duktig på att ge god service och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Då KI är en internationell arbetsplats så är det meriterande om du har goda kunskaper i engelska.

Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper.   

Ansökningsförfarande

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi.

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. I Sverige står Karolinska Institutet för drygt 40 procent av den medicinska akademiska forskningen och har det största utbudet av medicinska utbildningar. Sedan 1901 utser Nobelförsamlingen vid Karolinska Institutet mottagare av Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Karolinska Institutet strävar efter att vara en arbetsplats med jämn könsfördelning som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Anställningsform Vakituinen
Anställningens omfattning Heltid
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2-4135/2018
Kontakt
  • Patrik Rosén. lönechef, 08-524 861 12
Facklig företrädare
  • Saco-föreningen vid universitetsförvaltningen, SACO@uf.ki.se
  • Magnus Anå, OFR, 08-524 864 37, magnus.ana@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2018-07-19
Sista ansökningsdag 2018-08-26

Takaisin avoimiin työpaikkoihin