Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Institutionen för laboratoriemedicin består av sju avdelningar inom vilka det bedrivs både forskning och undervisning. Institutionen är involverad i avancerad forskning inom såväl grundforskning som tillämpad forskning. Samtliga avdelningar bedriver verksamhet i nära kontakt med kliniker vid Karolinska universitetssjukhuset. Verksamheten vid avdelningen för biomolekylär och cellulär medicin (BCM) inriktar sig på användningen av modifierade biomolekyler, celler och cellprodukter som nya terapeutiska medel samt identifiering och studier av lämpliga biomolekylära och cellulära måltavlor för terapi och diagnos.

Just nu söker ECM forskargruppen vid avdelningen för Biomolecular and Cellular Medicine (BCM) en motiverad forskningsassistent för att studera sjukhusavloppshantering med fokus på cytostatikaförorenat vatten.

Anställningen är en särskild visstidsanställning på 3 månader (heltid).

Din roll

Vi söker en engagerad och kunnig forskningsassistent inom vattenrening som ska arbeta tillsammans med oss i forskningsprojekt relaterade till människors hälsa. Forskningen kommer att innebära laborativt arbete, avancerad dataanalys samt sammanställning och presentation av resultat.

Vem är du?

Vi söker dig som är motiverad och som har grundläggande kunskaper inom biomedicin, och Vi söker dig som är motiverad och som har grundläggande kunskaper inom biomedicin och ingenjörsvetenskap.

För att vara aktuell för tjänsten ska du även ha:

  • Genomgått universitetsstudier och magisterstudier inom biologi eller ingenjörsvetenskap
  • Erfarenhet av studier av vattenrening och avloppshantering
  • Erfarenhet av grundläggande fysikalisk och kemisk analys av cytostatika
  • Förmågan att förstå och kommunicera obehindrat på engelska för att kunna arbeta självständigt

Vid denna rekrytering lägger vi stor vikt vid erfarenhet av liknande arbete samt förmåga att samarbeta.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

https://ki.se/en/research/groups/experimental-cancer-medicine-ecm

 

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Huddinge
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2339/2024
Kontakt
  • Moustapha Hassan Senior Professor, moustapha.hassan@ki.se
Facklig företrädare
  • Carina Eklund, OFR , 08-58582665
  • Annica Lindkvist, SACO , annica.lindkvist@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO , henry.wolling@ki.se
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-07-02

Tillbaka till lediga jobb