Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet

Institutionen för neurovetenskap omfattar flera forskargrupper som arbetar med olika aspekter av nervsystemets funktion, både under normala förhållanden och vid olika sjukdomstillstånd. Forskningsprojekt omfattar ett brett spektrum av studier på molekylära och cellulära nivåer, nätverk av neuroner och organisationen av nervsystemet som helhet. Silberberg-labbet studerar de neurala kretsarna i de basala ganglierna som ligger bakom sensorimotoriska funktioner.

Din roll

Forskningsassistenttjänst i Silberberg-labbet med fokus på neurala beräkning i basala ganglia nätverk.

Vem är du?

Den sökande bör ha kunskaper inom neurovetenskap, neurala beräkning, elektrofysiologi, och mycket god erfarenhet av datorprogrammering.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

Tio skäl att välja Karolinska Institutet

silberberg-group

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 15 juni.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2208/2024
Kontakt
  • Gilad Silberberg, 08-52487345
Facklig företrädare
  • Björn Meister, bjorn.meister@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Magnus Anå, OFR, magnus.ana@ki.se
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-15

Tillbaka till lediga jobb