Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Du kommer att ingå i en forskargrupp som har lång erfarenhet av att utveckla och utvärdera interventioner för att förebygga och behandla psykisk ohälsa och som har spetskompetens inom just föräldrastöd. Du kommer att arbeta inom forskningsprojekt som stöttar barn som anhöriga och ingå i navet av att utvärdera ett samtalsverktyg för förskolebarn.

Din roll

En stor del av ditt arbete kommer att fokusera på att utvärdera ett samtalsverktyg som riktar sig specifikt mot barn i åldern 3–6 år. Här kommer du att arbeta med att samla in både enkät- och intervjudata, samt tillsammans med forskare analysera intervjudata. Du kommer att vara huvudansvarig för att förbereda och genomföra insamling av digitala enkätdata. Även kommunikation med föräldrar och samtalsledare kommer att vara centralt i ditt arbete. Du kan också till viss del komma att delta i andra forskningsprojekt med liknande typer av arbetsuppgifter. 

Vem är du?

Du behöver ha en avslutad utbildning på lägst kandidatnivå inom medicinskt eller samhällsvetenskapligt område för att vara behörig för anställningen. Du behöver kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och skrift. Då arbetet innebär hantering av kvalitativa data måste du ha erfarenhet av att ha hanterat, analyserat och rapporterat kvalitativa data. Det är starkt meriterande att ha publicerat en eller flera artiklar där kvalitativ metod har använts. Meriterande är även att tidigare ha arbetat med digitala enkäter, enklare statistik, samt med utvärderingar av insatser (t.ex. rekrytering och datainsamling). God samarbetsförmåga är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt på dina personliga egenskaper.

Du behöver ha en hög grad av noggrannhet och vana att arbeta utifrån egen eller befintlig struktur, samt även ha en god vana av att kommunicera med människor inom olika verksamheter. Du kommer att ingå i en projektgrupp med nära samarbete kring arbetsuppgifter, men samtidigt med höga krav på eget ansvar för specifika uppgifter.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap
Läs mer om forskargruppen du kommer att ingå i

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 15 februari 2024. 

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30-60%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-520/2024
Kontakt
  • Åsa Norman, Senior forskningsspecialist, asa.norman@ki.se
  • Lisa Rister, HR-partner, 08-52483287,lisa.rister@ki.se
Facklig företrädare
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Henry Wölling, SEKO, 08-52484080
Publicerat 2024-02-01
Sista ansökningsdag 2024-02-15

Tillbaka till lediga jobb