Vill du bidra till en bättre hälsa för alla?

Du kommer att ingå i en forskargrupp med mångårig erfarenhet av förebyggande och behandlingsforskning inom flera områden gällande barn och ungdomar, familjer och vuxna.

Din roll

Du kommer att arbeta i forskningsprojekt som syftar till att utvärdera effekten av ett program för att förebygga uppkomst av ätstörningar. Du kommer att arbeta med rekrytering av deltagare via sociala medier, respektive screening (intervjuer), datainmatning, och övriga administrativa forskningsuppgifter.

Vem är du?

Du behöver ha en utbildning motsvarande kandidatnivå inom psykologi eller studera på psykologprogrammet för att vara behörig för anställningen. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska i tal och skrift.

Utbildning i användning av Eating Disorders Examination-intervju samt att kunna göra bedömningar enligt detta är särskilt meriterande.

Du behöver ha en hög grad av noggrannhet och vana att arbeta utifrån egen eller befintlig struktur, samt även ha en god vana av att kommunicera med människor inom olika verksamheter. Du kommer att ingå i en projektgrupp med nära samarbete kring arbetsuppgifter, men samtidigt med höga krav på eget ansvar för specifika uppgifter.

Timanställning

Tillfällig anställning (timanställning) innebär att du kan komma att tas i anspråk för enstaka, kortvariga anställningsperioder. Att stå till förfogande på detta sätt innebär att ett nytt anställningsförhållande inträder vid varje särskilt tillfälle du tas i anspråk för arbete. Du har rätt att tacka nej till sådant erbjudande.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap

Läs mer om forskargruppen du kommer att ingå i

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 2 februari 2024.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-315/2024
Kontakt
  • Ata Ghaderi, Professor, 08-52483248
  • Lisa Rister Walker, HR-partner, 08-52480000
Facklig företrädare
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
Publicerat 2024-01-19
Sista ansökningsdag 2024-02-02

Tillbaka till lediga jobb