Karolinska Institutet, Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle, Sektionen för fysioterapi

Var med och utveckla utbildning av högsta kvalitet

Är du student i termin 5 av fysioterapeutprogrammet vid KI och vill utveckla din pedagogiska förmåga? Fysioterapeutprogrammet vid KI söker nu två till fyra amanuenser som kan arbeta med lärandestöd inom fysioterapeututbildningen för kurser inom tidigare terminer. 

Din roll

Som amanuens ger du stöd till lärare och annan personal inom undervisningen och arbetar tillsammans inom olika utbildningsmoment, både teoretiska och praktiska. Det innefattar även förberedelser inför kurstillfällen och färdighetsträning för studenterna. Andra arbetsuppgifter kan förekomma. Du kommer att dela uppdraget tillsammans med 1–3 andra amanuenser. Tjänsterna är timanställningar eller visstidsanställningar på cirka 10 månader med en omfattning av 10 procent av heltid/tjänst.

Vem är du?

Behörighet för anställning som amanuens kräver pågående studier på grund eller avancerad nivå.

Vi söker dig som är antagen till fysioterapeutprogrammet på Karolinska Institutet. Du förväntas med goda studieresultat genomföra termin 4 och genomför med fördel termin 5 av fysioterapeutprogrammet under höstterminen 2023. Du har en god pedagogisk och administrativ förmåga. Det är meriterande om du har pedagogisk utbildning och tidigare erfarenhet av undervisning. Du är flexibel och har en god samarbetsförmåga.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet även en statlig myndighet. Det innebär att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal, generös semester och en bra tjänstepension. Du får träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar och får ersättning för läkarvård.

Placering: Flemingsberg

 

Video om Karolinska Institutet, hur vi alla bidrar till en bättre hälsa för alla

Video om en arbetsdag i Flemingsberg

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. Ansökan ska bestå av följande handlingar, skrivna på svenska:

  • En komplett CV
  • Personligt brev med motivering till varför du söker tjänsten
  • Betyg från tidigare terminer
  • Intyg från Ladok om pågående studier

 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Vid Institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle (NVS) bedrivs världsledande forskning inom åldrande, demens, epidemiologi och vårdvetenskap. Forskningen sträcker sig från grundforskning på molekyl- och cellnivå till kliniska studier och forskning på samhällsnivå. Vid NVS genomför cirka en tredjedel av KI:s studenter sin utbildning på grund- och avancerad nivå. Institutionen med cirka 520 anställda och en omsättning på 483 miljoner år 2021, består av sju sektioner och finns på Campus Flemingsberg och Campus Solna.

Sektionen för fysioterapi har som huvuduppgift att bedriva utbildning och forskning med hög kvalitet inom sjukgymnastik/fysioterapi. Utbildning bedrivs på grund- (fysioterapeutprogrammet), avancerad (magister) och på forskarutbildningsnivå. Utöver det så bedriver sektionen ett flertal fristående kurser och uppdragsutbildningar. Sektionen har ett 50-tal medarbetare och ett 20-tal registrerade doktorander.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 10%
Ort Flemingsberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-3688/2023
Kontakt
  • Anna Pettersson, programdirektor, 08-52488860
  • Malin Nygren-Bonnier, sektionschef, 08-52488831
  • Lina Karlsson, HR-partner , liina.karlsson@ki.se
Facklig företrädare
  • Taher Darreh-Shori, SACO, taher.darreh-shori@ki.se
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Carina Eklund, OFR, 08-58582665
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-27

Tillbaka till lediga jobb