Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

Din roll

Vi söker en forskningsassistent till våra projekt om Developmental Language Disorder (DLD) för hjälp med testning och intervjuer av unga vuxna med DLD.  Utöver testning är forskningsassistents roll att lägga till data till forskningsdatabasen (Redcap).  Du kommer jobba tillsammans med forskargruppledaren, projektledaren och andra forskare i projektet.

Din närmsta arbetsledare är Nelli Kalnak, specialistlogoped och forskare. Forskargruppen du kommer ingå i är ledd av Dr. Kristiina Tammimies (https://ki.se/en/kbh/tammimies-lab) och fokuserar på att förstå genetiska, biologiska och kliniska faktorer associerade med beteende och utvecklingsrelaterade tillstånd, samt hur den informationen kan bidra till diagnostik och intervention. Forskargruppen arbetar i Karolinska Universitetssjukhusets lokaler på BioClinicum och är del av Forskningstema Barn/Kvinnor och Genetik. Forskargruppen är del av kompetenscentrum för neuropsykiatriska tillstånd KIND (www.ki.se/kind).  

Vem är du?

Du ska vara legitimerad logoped. Tidigare erfarenhet av kliniskt arbete som involverar anamnestiska samtal och testningar av barn, unga och/eller vuxna individer med olika språkrelaterade tillstånd är ett krav. Klinisk erfarenhet inom beteende- och utvecklingsrelaterade tillstånd är meriterade. Master i logopedi eller närliggande område och erfarenhet att använda REDCap är meriterade.

Den sökande kommer att utvärderas utifrån utbildning, tidigare erfarenhet och meriter i förhållande till uppgifterna samt personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Solna

 Tio skäl att välja Karolinska Institutet

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vid tillsvidareanställning tillämpar Karolinska Institutet 6 månaders provanställning.

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2696/2023
Kontakt
  • Kristiina Tammimies, Forskargruppsledare, 08-52480000
  • Johanna Ahlström, HR-Partner, 08-52482397
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • John Inge Johnsen , SACO, john.inge.johnsen@ki.se
  • Shahla Rostami, OFR, shahla.rostami@ki.se
Publicerat 2023-07-05
Sista ansökningsdag 2023-07-19

Tillbaka till lediga jobb