Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Vi söker en kunnig, välutbildad och serviceinriktad person som är intresserad av att arbeta som projektsamordnare vid HERM inom myelomsektionen. Positionen är med start 1 juli 2023 och är en tillsvidaretjänst på 13%.

Din roll

Som projektsamordnare kommer du att tillse att ordinerade blod- respektive benmärgsprover i forskningsprojekt kommer att samlas in och skickas till laboratoriet. Du kan få som uppgift att också ta ordinerade blodprover från patienten. Din roll är sedan att koordinera att prover tas i rätt tid och att det finns tillgänglig personal från forskningslaboratoriet som kan komma och hämta de tagna proverna.

Vem är du?

Du är undersköterska med erfarenhet av att hantera forskningsprover och att koordinera att blod- och benmärgsprover tas på rätt sätt i rätt tid och tas om hand på korrekt vis av respektive laboratorium.

Institutionen för medicin, Huddinge (MedH) är en av Karolinska Institutets största institutioner med runt 500 anställda och anknutna. Institutionen består av sex avdelningar med cirka sextio forskargrupper och några teams. MedH är även värd för tre core-faciliteter för forskning vid KI Campus Flemingsberg.

Myelomgruppen studerar myelom och andra plasmacellssjukdomar. Forskningen bedrivs i tätt samarbete med kliniken. Gruppen ingår också i internationella forskarnätverk och är finansierad av såväl nationella som internationella anslagsgivare.

Gruppen är i behov av en projektsamordnare som kan samla in prover för från kliniken för biobankning och analyser i gruppens forskningslaboratorium.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. 

Placering: Flemingsberg

 

Forskning vid institutionen för medicin, Huddinge

Centrum för hematologi och regenerativ medicin (HERM)

Myeloma group

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 2023-06-13.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 13%
Ort Flemingsberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2260/2023
Kontakt
  • Johan Lund, johan.lund@ki.se
Facklig företrädare
  • Belinda Pannagel, SACO, belinda.pannagel@ki.se
  • Sidinh Luc, SACO , sidinh.luc@ki.se
  • Mari Gilljam, OFR, mari.gilljam@ki.se
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-13

Tillbaka till lediga jobb