Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

I Christian Rücks forskargrupp blir du del av en stimulerande och lärorik arbetsmiljö på Karolinska Institutet där du arbetar tätt tillsammans med engagerade forskare inom psykologi och psykiatri. Vi arbetar för att göra livet bättre för de med en psykiatrisk diagnos. Vi är ca 35 personer i gruppen. I denna tjänst ingår att stödja projektet Saving Lives kring suicid samt Elin Lindsäters projekt kring stress och utmattning.

Din roll

I rollen som forskningsassistent kommer du få rycka in där det behövs, arbeta med att koordinera projekt, ha kontakt med olika forskare och samarbetspartners. Du kommer arbeta med allt från uppföljning av forskningsanslag till planering av möten och mediaaktiviteter.

Vem är du?

Vi ser att du har stort intresse för forskning och metodutveckling. Administrativ skicklighet och förmåga att samordna i ett projekt är centralt för tjänsten. Erfarenhet av forskningsinriktade aktiviteter är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten ska du ha avslutad gymnasieutbildning och det är meriterande om du studerar till psykolog eller liknande på grund eller avancerad nivå. Arbetet går utmärkt att kombinera med studierna. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

Läs mer om Institutionen för klinisk neurovetenskap här
Läs mer om forskargruppen du kommer att ingå i här

 


Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 17e mars 2023.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 30-50%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-863/2023
Kontakt
  • Camilla Ingelborn, HR-partner, camilla.ingelborn@ki.se,08-52483045
  • Christian Rück, Professor/överläkare, 08-52483000
Facklig företrädare
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
Publicerat 2023-02-24
Sista ansökningsdag 2023-03-17

Tillbaka till lediga jobb