Institutionen för molekylär medicin och kirurgi, forskargrupp Thoraxkirurgi erbjuder en stimulerande forskningsmiljö i tät kontakt med patienter och klinisk verksamhet inom det kardiovaskulära området. Vi utvärderar kirurgiska tekniker, operationsutfall och strategier för riktad diagnostik och uppföljning hos hjärtopererade patienter.

Din roll

Arbetet innefattar att screena och informera patienter, kalla till kontroller och uppföljning, provta och handa blodprover och biopsimaterial samt att koordinera verksamheten kring detta inom DAVAACA studien.
Du har god kunskap om hjärtkirurgiska ingrepp inklusive aortakirurgi och en förmåga att utvärdera kombination av invasiva/öppna kirurgiska metoder och kateterburna tekniker för aortaklaff och aortakirurgi. I arbetet ingår också att identifiera och bedöma adekvata metoder för diagnostik och uppföljning före och efter dessa kirurgiska ingrepp. Arbetet bedrivs delvis i konsortier i nationell och internationell regi och studierna är uttalat translationella med nära koppling till basal kardiovaskulär forskning.

Vem är du?

Du är legitimerad sjuksköterska med mångårigt dokumenterat forsknings- och kliniskt intresse för hjärtkirurgi. Du bör vara väl insatt i DAVAACA cohorten och förtrogen med de applicerade kirurgiska ingreppen hos dessa patienter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-3652/2022
Kontakt
  • Anders Franco-Cereceda, Professor , anders.franco-cereceda@ki.se
Facklig företrädare
  • Virpi Töhönen, SACO, virpi.tohonen@ki.se
  • Taher Darreh-Shori, SACO, taher.darreh-shori@ki.se
  • Elisabeth Noren-Krog, OFR, elisabeth.noren-krog@ki.se
Publicerat 2022-09-14
Sista ansökningsdag 2022-09-26

Return to job vacancies