Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

Avdelningen för infektionssjukdomar bedriver forskning och utbildning i nära samarbete med Karolinska Universitetssjukhuset. Forskargrupperna studerar ett brett spektrum av infektionssjukdomar med kliniska, epidemiologiska och experimentella metoder.

Din roll

Anställningen är behovsanpassad och sker på timbasis.
Din roll är att leda projekt inom klinisk infektionsforskning. Detta innefattar att delta i planering, genomförande och utvärdering av data från kliniska studier av individer med infektioner. Projekten leds i nära samarbete mellan Karolinska Institutet och Karolinska Universitetssjukhuset, samt med internationella forskare.

Vem är du?

Vi söker en medarbetare med erfarenhet av att leda kliniska forskningsprojekt. Du ska ha en medicinsk utbildning med infektionsinriktning och vara väl förtrogen med patientnära forskning. Internationella samarbeten är en merit. Flytande svenska och engelska är ett krav.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering

Tjänsten är placerad inom Institutionen för medicin, Solna. Institutionen består av tolv avdelningar och varje avdelning består av flertalet forskargrupper. Den aktuella tjänsten är placerad inom forskargrupp Anna Färnert, BioClinicum, Karolinska Universitetssjukhuset Solna https://ki.se/en/meds/group-anna-farnert

Ansökan

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Löneform timlön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2647/2022
Kontakt
  • Anna Färnert, anna.farnert@ki.se,tel+46851775285
Facklig företrädare
  • Afsar Rahbar OFR, Afsar.Rahbar@ki.se
  • Bruna Gigante, SACO, bruna.gigante@ki.se
  • Louisa Cheung, SACO, Louisa.Cheung@ki.se
Publicerat 2022-06-15
Sista ansökningsdag 2022-06-29
Logga in och sök jobbet

Return to job vacancies