Vill du bidra till att förbättra människors hälsa?

I Christian Rücks forskargrupp blir du del av en stimulerande och lärorik arbetsmiljö där du arbetar tätt tillsammans med engagerade forskare inom psykologi och psykiatri. Det aktuella projektet innebär en unik möjlighet att vara med och bidra med datainsamling och kvalitetssäkra forskningen om samlarsyndrom. Du kommer också få vara med och utveckla nya metoder och arbetssätt.

Vi söker nu en forskningsassistent till en visstidsanställning på upp till 40% t.o.m. juni 2023 i forskargruppens team för samlarsyndrom.

Din roll

Din roll är att assistera teamets ledare Volen Ivanov samt forskningsprojektets projektledare Sofia Jägholm med olika delar vilket innefattar:

  1. datainsamling genom screeningsamtal och hembesök hos studiedeltagare samt intervjuer med boendestödjare och chefer inom socialtjänsten
  2. monitorering av datainsamling samt
  3. kontakt med projektets olika samverkanspartner 

Vem är du?

Du har stort intresse för forskning och metodutveckling. Administrativ skicklighet och förmåga att samordna i ett projekt är viktigt för tjänsten. Erfarenhet av forskningsinriktade aktiviteter (t. ex. har deltagit i datainsamling eller behandling i forskningsstudie) är meriterande. Erfarenhet av arbete med personer med samlarsyndrom eller liknande problematik, boendestödjande insatser eller psykiatrisk bedömning är en bonus.

För att vara aktuell för tjänsten ska du ha avslutad gymnasieutbildning och det är meriterande om du studerar till psykolog eller liknande på grund eller avancerad nivå. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

Läs mer om forskargruppen du kommer ingå i.

Läs mer om forskningsprojektet och teamets ledare.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 juli 2022. Urvalet kommer påbörjas i augusti. 

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 20-40%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2632/2022
Kontakt
  • Volen Ivanov, Postdoktor, volen.ivanov@ki.se
  • Anna Wendel, HR-partner, 08-52483045,anna.wendel@ki.se
Facklig företrädare
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2022-06-15
Sista ansökningsdag 2022-07-31

Return to job vacancies