Vill du bidra till medicinsk forskning av toppkvalitet?

I Christian Rücks forskargrupp arbetar vi för att göra livet bättre för individer med psykiatriska tillstånd genom att förstå uppkomsten och utveckla behandlingar. Ett centralt tema är även att utveckla bättre prediktionsmodeller avseende utfall efter genomgången internetbehandling. Ett annat snabbväxande område är suicidprediktion. Vi arbetar i en tvärprofessionell och vårdnära forskningsmiljö där du får en möjlighet att bidra till högkvalitativ forskning på internationell toppnivå.

Vi söker nu en forskningsassistent på 40% under två års tid som kan bli en del av det snabbväxande interdisciplinära modelleringsteamet inom Rücks forskargrupp.

Din roll

Din generella roll är att assistera teamets ledare John Wallert samt tre andra medlemmar avseende forskningsprojektens olika delar. Konkreta arbetsuppgifter innefattar bland annat

  1. Databasarbete
  2. Arkivering av genomförda projekt
  3. Mötesdokumentation och planering
  4. Skapa och sedan understödja en struktur för arbete i styrgruppen för ett av våra större projekt
  5. Skriva forskningsinformationstexter

John Wallerts team växer snabbt med flera nyrekryteringar i år vilket innebär sällsynta möjligheter att få arbeta i en dynamisk och specialiserad forskningsmiljö som arbetar hårt för att besvara kliniskt högrelevanta frågeställningar med state-of-the-art forskningsdata. Teammedlemskap innebär goda möjligheter att ta ansvar och växa som medarbetare och människa. Teamet är väl integrerat i den större forskargruppen ledd av Christian Rück.

Vem är du?

Du är noggrann, ansvarstagande, flexibel, serviceinriktad och flitig. Tidigare erfarenhet av databasarbete, arkivering, juridik, samt ekonomi är meriterande. Intresse för kvantitativ psykiatrisk forskning är ett plus. Det är meriterande för tjänsten om du studerar till psykolog med godkänd klinisk praktik inom psykologprogrammet. Du ska behärska svenska och engelska bra i text och tal och vi ser gärna att du har erfarenhet av Office-paketet. 

Vad erbjuder vi?

En kreativ, internationell och inspirerande miljö fylld av kompetens och nyfikenhet. Karolinska Institutet är ett av världens ledande medicinska universitet. Vår vision är att driva utvecklingen av kunskap om livet och verka för en bättre hälsa för alla. Här bedriver vi framgångsrik medicinsk forskning och har det största utbudet av medicinska utbildningar i Sverige. Som universitet är Karolinska Institutet en statlig myndighet. Det gör att du får goda förmåner genom vårt kollektivavtal. Medarbetare på KI erbjuds också möjlighet till ett flexibelt arbetssätt. Det innebär att om den verksamhet du jobbar i tillåter, så kan du arbeta en del av din arbetstid på distans. Du får även träna fritt i våra moderna friskvårdsanläggningar där utbildad personal finns på plats.  

Placering: Flemingsberg

Läs mer om forskargruppen du kommer att ingå i  

Tio skäl att välja Karolinska Institutet

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 31 juli 2022. Urval kommer att påbörjas i augusti.

Ansökan ska göras via rekryteringssystemet Varbi. I denna rekrytering söker du med ditt CV utan personligt brev. I ansökningsformuläret kommer du istället att få svara på några frågor om varför du söker jobbet. 

Vill du göra skillnad – och bidra till en bättre hälsa för alla? Sök jobb hos oss!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde September 2022
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer STÖD 2-2630/2022
Kontakt
  • Anna Wendel, HR-partner, 08-52483045,anna.wendel@ki.se
  • John Wallert, Postdoktor, john.wallert@ki.se
Facklig företrädare
  • Venus Azhary, OFR, 0707-124127
  • Arsalan Amir, SACO, 0704831165
  • Henry Wölling, SEKO, henry.wolling@ki.se
Publicerat 2022-06-15
Sista ansökningsdag 2022-07-31

Return to job vacancies